100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Akkutrimmerit

Akkutrimmerin avulla leikkaat ja hoidat nurmikkosi ja puutarhasi ilman johtoja. Olet sitten ammattimainen maisemanhoitaja tai kotipuutarhuri, akkukäyttöinen trimmeri on sinulle korvaamaton apu kaikenlaisiin pihalla tehtäviin töihin. Akkutrimmeri on ympäristöystävällinen, helppokäyttöinen ja hiljainen. Hoidat sillä niin ruohonpätkien leikkaamisen, kuin jalkakäytävien ja ajoteiden trimmaustyöt. Se on helppokäyttöinen, joten jopa aloittelevat puutarhurit saavat työnsä tehtyä nopeasti ja tehokkaasti.

12 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Akkutrimmeri jokaiseen käyttötarkoitukseen

Riippumatta siitä, mihin käyttötarkoitukseen trimmeriä olet hankkimassa, laadukas akkutrimmeri takaa sinulle joka kerta täydellisen lopputuloksen. Kevyen rakenteensa ja pitkän akunkestonsa ansiosta akkutrimmeri auttaa sinua selviytymään kaikista pihan töistä vaivattomasti.

Akkutrimmereitä on saatavana eri kokoisina ja eri tehokkuuksilla. Valitessasi akkutrimmeriä, ota huomioon omat tarpeesi ja käyttötarkoituksesi. Kiinnitä huomiota akunkestoon. On miellyttävämpää tehdä pihatöitä ilman huolta siitä, että virta loppuu kesken työn. Kiinnitä huomiota myös trimmerin kokoon ja painoon. Mikäli trimmeri on liian raskas, tai vie liikaa tilaa, on sitä myös epämukava käyttää. Muista tarkistaa myös leikkuuleveys, sillä joissakin akkutrimmerimalleissa on leveämmät terät kuin toisissa. Tämä voi nopeuttaa ja tehostaa työtäsi huomattavasti.

Investoi laadukkaaseen, ympäristöystävälliseen ja hiljaiseen akkutrimmeriin siis jo tänään. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään sinulle sopivan mallin valitsemisessa.