100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

STIHL Moottorisahat

STIHL on valmistanut moottorisahoja jo vuodesta 1926. Tämä maailman myydyin moottorisahamerkki on ollut lajissaan uranuurtaja, joka esittelee ainutlaatuisia innovaatioita. 80 vuoden johdonmukainen työ, keskittyen laatuun, on antanut STIHL:lle aseman, jossa se nyt on. Valikoimistamme löytyy moottorisaha jokaiseen käyttötarkoitukseen: pienimmästä kompaktista sahasta aina vahvimpaan metsätöihin soveltuvaan ammattilaisten moottorisahaan.

22 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Mikä moottorisaha sopii parhaiten?

Verkkokaupastamme löydät lisätietoja eri sahamerkeistä, -malleista ja käyttötarkoituksista. Stihl-moottorisahat ovat myynnissä Tampereen Nekalan myymälästä ja verkkokaupassamme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan STIHL moottorisahan.

Yleiskäyttöön soveltuva Stihl moottorisaha

Moottorisahat ovat varustettu samalla modernilla tekniikalla ja turvaratkaisuilla kuin suuremmatkin sahat sekä niillä on helppo työskennellä. Puhumattakaan ainutlaatuisista eduista, kuten STIHL ErgoStart kevytkäynnistys sekä teräketjun pikakiristys. Tämän kokoluokan moottorisahat ovat hyviä esimerkiksi mökillä tai omakotitalon puutöissä.

Stihl moottorisaha kovempaan käyttöön

Nämä moottorisahat ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä omalla metsäpalstalla, että metsässä. Näillä Stihl moottorisahoilla sahaat vuoden polttopuutarpeet erinomaisesti. Ammattimaisesti rakennettuja laitteita, jotka kestävät kovaa rasitusta ja ovat pitkäikäisiä.

Ammattilaisille suunnatut Stihl moottorisahat

Ammattilaisena et voi luottaa kuin laatuun. Hyvällä moottorisahalla työ on jo puoliksi tehty. Tehokas ja vääntävä moottori, erinomainen muotoilu ja helppo käsiteltävyys. Näillä ominaisuuksilla saat harvennustyöt aina hakkuisiin asti tehtyä luotettavasti ja tehokkaasti.

Akkukäyttöiset Stihl moottorisahat

Hiljaiset ja helppokäyttöiset akkukäyttöiset sahat tekevät tuloaan vahvasti. Ei johtoja, ei tankkausta eikä haitallisia päästöjä.