100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Akkuruohonleikkurit

Etsitkö ruohonleikkuria, jossa yhdistyy hiljainen käyntiääni, ympäristöystävällisyys ja helppo käynnistys? Akkuruohonleikkuri on tällöin valintasi, sillä se tarjoaa tehokkaan ja ympäristöystävällisen tavan huoltaa pihaasi. Sen lisäksi, että akkuruohonleikkuri on hiljaisempi muihin ruohonleikkurikollegoihinsa verrattuna, vaatii se myös vähemmän huoltoa. Akkuteknologian viimeisimpien edistysten ansiosta, monet akkuruohonleikkurimallit tarjoavat tänä päivänä jopa kahden tunnin käyttöaikaa yhdellä latauksella. Tämä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon suuremmillekin pihoille.

15 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Kuinka valita oikeanlainen akkuruohonleikkuri?

Akkuruohonleikkureita on saatavilla eri kokoisina ja eri tehokkuuksilla. Sopivan mallin valinta riippuu käyttötarkoituksestasi ja nurmikkosi koosta. Akkuruohonleikkurit ovat ihanteellisia pienehköjen ja keskikokoisten nurmikoiden leikkaamiseen. Suurempien nurmikenttien leikkaaminen voi sen sijaan olla haastavampaa.

Kun lähdet valitsemaan tarpeisiisi sopivaa akkukäyttöistä ruohonleikkuria, on sinun otettava muutama tekijä ensin huomioon. Pihasi koko on oleellinen tekijä, sillä se määrittää kuinka tehokkaan leikkurin tarvitset, ja kuinka kauan nurmikon leikkaamiseen menee aikaa. Ota huomioon myös pihasi muodot ja mahdolliset mäet ja kumpareet. Jotkin ruohonleikkurit eivät välttämättä sovellu märille ruohoalueille, tai jyrkän mäen leikkaaminen on niille haastavaa. Pohdi myös tarvitsetko lisäominaisuuksia, kuten multaamista tai säädettävän leikkuukorkeuden. Koska akkuruohonleikkurit käyttävät nimensä mukaisesti akkua, on niiden toiminta-aika rajallinen ja akun latausaika voi kestää jonkin aikaa. Ota tämä huomioon, kun valitset itsellesi sopivaa akkuruohonleikkuria.

Akkuruohonleikkureista on tänä päivänä saatavilla lukuisia erilaisia malleja johdottomista peruskoneista aina kehittyneisiin robottimalleihin. Löydät siis varmasti juuri sinun vaatimuksesi täyttävän akkukäyttöisen ruohonleikkurin. Mikäli sinulla on kysyttävää laitteisiimme liittyen, asiantunteva henkilökuntamme on paikalla auttamassa sinua!