100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Festool -työkalut

Kaikkea mitä puuntyöstöön tarvitset!

Festool valikoimamme on vahvasti keskittynyt puuntyöstön ympärille, niin koneiden kuin tarvikkeidenkin osalta. Valikoimastamme löydät suoraan niin porakoneet ja ruuvinvääntimet, kuin sahat, höylät ja jyrsimetkin. Vaikkakin oma varastossa oleva valikoimamme onkin keskittynyt vahvasti puuntyöstökoneisiin, niin kauttamme on kuitenkin saatavilla koko Festoolin laaja tuotevalikoima nopealla toimituksella!

Verkkokaupan lisäksi Festool työkaluvalikoimamme on nähtävillä Tampereen myymälässämme Nekalassa, osoitteessa Ahlmanintie 72, 33800 Tampere.

Jos sinulla herää kysymyksiä Festoolista, ota rohkeasti yhteyttä:

Taneli Sinisalo
050 479 9805
taneli.sinisalo@uittokalusto.fi

Tuotteet 1-32 / 173

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Festool: Laadukkaat sähkötyökalut ovat suurin intohimomme

Ammattikäyttöön on tarjolla monenlaisia työkaluja, monelta eri merkiltä. Festool asettaa riman kuitenkin huomattavasti korkeammalle ja kehittää ensiluokkaisia sähkö- ja paineilmatyökaluja, jotka on räätälöity täsmälleen käyttäjien tarpeeseen. Festool painottaa laatua ja luotettavuutta kaikissa valinnoissaan. Kun valitset Festool työkalut, voit luottaa siihen, että ne kestävät käyttöä ja pitkään. Moni Festool-sähkötyökalu on yhä käytössä yli 30 vuoden kuluttuakin. Ammattikäyttöön suunniteltujen työkalujen pitkä elinikä ei ole sattumaa. Tehokkaiden, kestävien, turvallisten ja helppokäyttöisten pöytäsirkkeleiden, katkaisusahojen, pistosahojen, käsipyörösahojen, upotussahojen, yläjyrsimien, sähköhöylien, kiillotuskoneiden, porakoneiden, poravasaroiden, epäkeskohiomakoneiden, tasohiomakoneiden, varsihiomakoneiden, kulmahiomakoneiden, nauhahiomakoneiden yms. ammattityökalujen menestyksekäs suunnittelu ja kehitys edellyttää: Festoolin on tunnettava ammattityöt perin pohjin, ilman kompromisseja.

Festool -työkalut puuntyöstöön ja puusepille

Festool on puuntyöstön spesialisti. Olipa kyse sitten sahauksesta, jyrsinnästä, hionnasta, höyläyksestä tai imuroinnista on Festool tarjonnut kaikkiin ehdotonta tarkkuutta vaativiin puuntyöstötehtäviin täsmälleen sopivat, laadukkaat ja monipuoliset sähkötyökalut jo vuosikymmenien ajan. Festoolin 18 V:n akkutyökalujärjestelmällä voit työskennellä myös ilman työtä häiritsevää sähköjohtoa. Erinomaisen asiakastyytyväisyyden takaavat myös yhteensopivat Festool -tarvikkeet, joiden avulla toteutettavat erillisratkaisut lisäävät suorituskykyä ja tehokkuutta. Festoolin CLEANTEC-järjestelmäimurit varmistavat, että puusepät ja huonekaluvalmistajat saavat tehtyä työt siististi, sekä terveysviranomaisten vaatimusten mukaisesti.

Festool-järjestelmä puurakentamiseen

Auringonpaisteessa tai huonossa säässä, lattialla tai katolla, ahtaissa tiloissa tai sähköttömällä työmaalla: timpurit ja puusepät kohtaavat joka päivä monenlaisia ​​tehtäviä ja olosuhteita. Siksi Festool on kehittänyt näihin töihin räätälöityjä puusepän työkaluja – Festool tarjoaa ammattilaisille tehokkaita ja kestäviä koneita, sopivia lisävarusteita ja tarvikkeita sekä kattavia huoltopalveluja.