100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Painepesurit

Painepesuri on tehokas työväline pintojen puhdistukseen ulkotiloissa ja sen suosio on kasvanut etenkin omakotitalouksissa. Painepesuri toimii sähkön avulla tuottaen korkean pistemäisen tai viuhkamaisen vesipaineen, jolla on hyvä likaa irrottava vaikutus. Veden paine nostetaan korkeapainepumpun avulla muutamasta baarista yli sataan baariin. Malleista riippuen painepesurissa voi olla oma pesuainesäiliö, jolla saadaan sekoitettu käyttötarkoitukseen sopiva pesuaine veden mukaan. Veden painepesuri ottaa tyypillisesti vesipisteestä puutarhaletkun avulla.

17 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Painepesurin käyttökohteita

Painepesurin käyttökohteita ovat esimerkiksi autojen, moottoripyörien tai veneiden pesut. Pihalla terassien ja puutarhakalusteiden tai pihakiveysten pesu. Painepesurilla on kätevä puhdistaa myös työkaluja tai vaikkapa ulkoleluja.

Painepesurilla voi puhdistaa myös kallioita tai isoja kiviä sammaleesta sekä muusta kasvillisuudesta. Omakotitalouksissa painepesuria voi käyttää myös kattojen ja tukkeutuneiden rännien ja sadevesitorvien puhdistamiseen.

Pesiessäsi painepesurilla, suojaudu roiskeilta hyvillä työvaatteilla, hanskoilla ja suojalaseilla.