100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

ECHO Moottorisahat

Echo moottorisahat on ympäri maailman tunnettu laadustaan ja toimintavarmuudestaan. Echo moottorisahat on suunniteltu ja valmistettu käyttäjien tarpeita ajatellen, toimimaan päivästä toiseen. Suunnittelussa ja valmistuksessa noudatetaan viimeisiä ympäristönsuojelun ohjeita ja vaatimuksia. Echo tuottaa laadukkaita ja luotettavia moottorisahoja niin vaativille kuluttajille kuin ammattilaisen äärimmäisiin tarpeisiin. Echo moottorisahoissa on aina 5 vuoden takuu kuluttajakaupassa ja 2 vuoden takuu ammattilaiskäytössä. Echo Japanilaista taattua tunnettua laatua!

13 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Luota Echo moottorisahojen laatuun

5 Vuotta kuluttajatakuu

5 vuotta on pitkä aika. Pidempi kuin useimmilla laitteilla. Näin siksi, koska Echo luottaa tuotteisiinsa. Echo on rakentanut koneita ammattilaisille yli 60 vuotta. Se on antanut Echolle poikkeuksellisen asiantuntemuksen suunnitella ja valmistaa moottorisahoja. Jokainen kuluttaja haluaa nauttia samasta ammattilaislaadusta niin kuin ammattilaisetkin. Hyvin rakennetun Echo moottorisahan voit ostaa luottavaisin mielin.

2 Vuotta ammattitakuu

Kyllä luit oikein. Voit luottaa täysin omaan Echo moottorisahaasi. Echo on suunniteltu kestäväksi. Se tekee mitä pyydät sitä tekemään. Sen lisäksi Echo moottorisahat on rakennettu laadukkaiksi ja suorituskykyisiksi. 2 vuoden ammattitakuu on lausunto luottamuksesta.

Japanilaista teknologiaa

Niin kuin me kaikki tiedämme, Japanissa suunnitellut laitteet ovat luotettavia ja hyvin rakennettuja. Ne ovat ammattilaatuisia ja kestäviä. Japani on teknologisen osaamisen kotimaa. Tämä maailmanlaajuinen standardi koskee myös Echo moottorisahoja.