100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Swingcut telat

SwingCut metsäkoneiden telat uniikeilla telakenkä profiileilla ja hyvin rullaavalla korkealla telanasta linkityksellä, joka takaa pidon äärimmäisissäkin olosuhteissa. SwingCut telat pienentävät polttoaineen kulutusta ja maahan kohdistuvaa pintapainetta. Telakengän sivuohjurien rakenne suojaa pyöriä kannoilta, oksilta ja kiviltä.

Teloissa on erittäin kestävä rakenne ja linkin tapin paksuus on 30 mm, joka pidentää merkittävästi telojen ikää. SwingCut teloissa on myös hyvin renkaan päälle istuva rakenne.

Telojen materiaali on kotimaista karkaistua booriterästä (Imatra Steel). Korkealaatuisen raaka-aineen ansiosta telojemme käyttöikä huomattavasti pidempi kilpailijoiden vastaaviin malleihin verrattuna.

Suunnittelutyön ja eri mallien koeajot ovat tehneet metsäkoneyrittäjät itse, ennen kun malleja on tuotu markkinoille. Telamalleista yleisimmät heti Suomen varastosta nopeaankin toimitukseen.

Telamallit:

  • Vetävä tela lumisiin, mäkisiin ja kivisiin maastoihin suunniteltu. Erinomainen pito- ominaisuus ja malli soveltuu hyvin ympärivuotiseen käyttöön.
  • Vetävä tela vahvistettu. Myydyin telamallimme erityisen kovaan käyttöön ja haastaviin olosuhteisiin. Sopii mutaisiin ja lumisiin olosuhteisiin ympärivuotiseen käyttöön.
  • Kantava tela pehmeään sekä upottavaan maastoon. Telakengän leveä malli estää erinomaisesti koneen uppoamista sekä  suojaa ja säästää maapohjaa. Saatavana myös 930mm leveällä symmetrisellä telalapulla.
  • Kombimalli eli sekatela, jossa on yhdistetty kantavat sekä ottavat telalaput. Hyvät yleistelat ympärivuotiseen käyttöolosuhteisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Uittokaluston mototarvikeammattilaisilta:

Teemu Kallio
p. 050 320 7058
teemu.kallio@uittokalusto.fi

Petri Haakana
p. 050 522 6096
petri.haakana@uittokalusto.fi

3 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu