100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Viherrakentaminen

Viherrakentaminen keskittyy nimensä mukaisesti viherympäristöjen luomiseen ja niiden kehittämisen. Se voi sisältää puistoalueiden, puutarhojen, viherkattojen, viherseinien ja muiden vehreiden tilojen suunnittelua, rakentamista ja ylläpitoa. Tämän vuoksi on tärkeää valita oikeat työkalut sen mukaan mitä haluat tehdä. Työkalut voivat vaihdella suurestikin eri projekteissa ja ympäristöissä.

Tuotteet 1-32 / 110

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Mitä hyötyä viherrakentamisesta on?

Viherrakentaminen tarkoittaa puutarhan suunnittelua ja rakentamista siten, että se luo toivotun ympäristön ja tunnelmaa. Se voi sisältää esimerkiksi erilaisia kasvillisuusvalintoja, polkuja, istutusalueita, terasseja, kivimuureja tai muita elementtejä, jotka luovat halutunlaisen ympäristön.

Viherrakentamisen tavoitteena voi olla esimerkiksi puutarhan helppohoitoisuus, ekologisuus, esteettisyys, tai tietyn tunnelman luominen. Keskeisin tavoite on kuitenkin usein luoda ympäristöjä, jotka ovat kauniita, toimivia, ekologisesti kestäviä ja ihmisten hyvinvointia edistäviä.

Viherrakentaminen tarjoaa sinulle monia etuja. Se tarjoaa sinulle muun muassa parannetun viihtyisyyden, esteettisyyden, terveyden ja ekologisen kestävyyden. Hyvin suunniteltu, toteutettu ja hoidettu vehreä ympäristö tarjoaa sinulle paikan rentoutumiselle, virkistäytymiselle luonnon läheisyydelle ja sosiaaliselle kanssakäymiselle.