100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Ruohonleikkurit

Meiltä löydät Stiga ja Stihl ruohonleikkurit aina edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. Ruohonleikkuri kannattaa valita aina tarpeen ja pihan mukaan. Valikoimissa on niin bensiinikäyttöisiä kuin akuilla toimivia ruohonleikkureita. Pieneen pihaan ja vähäiseen käyttöön meiltä löydät myös työnnettävät kela -ruohonleikkurit. Ruohonleikkuria valitessa on otettava huomioon myös se miten ruohojäte ruohonleikkurissa käsitellään. Vaihtoehtoina on allesilppuava, sivulleheittävä tai keräävä -malli. Toinen tärkeä asia on miettiä haluatko työntää itse leikkuria vai valita itsevetävän mallin jolla ruohonleikkaaminen on huomattavasti kevyempää.

25 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Akkukäyttöiset ruohonleikkurit

Akkuteknologia kehittyy nopeaan tahtiin ja nykyiset akkukäyttöiset ruohonleikkurit ovat yhtä tehokkaita kuin polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit. Akkukäyttöiset ruohonleikkurit eivät ole vain tehokkaita ja ympäristöystävällisiä, ne ovat myös erittäin hiljaisia ja tarvitsevat vain vähäistä huoltoa. Valitse akkukäyttöinen ruohonleikkuri kun haluat tehdä ruohonleikkuun hiljaisesti etkä halua läträtä bensiinien kanssa.

Polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit

Polttomoottorilla varustetuissa ruohonleikkureissa on tehokkaat ja luotettavat moottorit. Polttomoottorilla voit leikata isompiakin piha-alueita lisäämällä vain bensiiniä ja pääset jatkamaan heti leikkuutyötä. Nykyiset uudet ja kehittyneet polttomoottorileikkurit ovat hiljaisia ja kuluttavat vähän bensiiniä. Ne lähtevät erinomaisesti käyntiin ja ovat erittäin huoltovapaita.

Ruohonleikkuri kotikäyttöön

Kotipihoille sopii hyvin perässä käveltävä tai työnnettävä ruohonleikkuri, joilla leikkaaminen käy nopeasti ja jälki on tasaista. Pienemmän pihan nurmialueen leikkaamiseen sopii pienikokoinen  kelaleikkuri, mutta aktiivisemmassa käytössä sähkö- tai polttomoottori ruohonleikkuri on vaivaton ja tehokasta leikkaamista arvostavalle paras valinta. Sähkö- ja akkukäyttöiset ruohonleikkurit ovat helposti käynnistettäviä ja hiljaisia käyttää.

Ruohonleikkurin huolto

Oikein huollettu ja säilytetty ruohonleikkuri pidentää koneen käyttövuosia. Keväällä polttomoottori ruohonleikkurin käyttöönotossa on hyvä tarkistaa moottorin öljynmäärä ja ilmansuodattimen likaisuus. Huoltotyöt voi tehdä halutessaan itse tai teetättää paikallisessa pienkonekorjaamossa. Ruohonleikkurin alle kannattaa kurkata ja poistaa sieltä mahdollisesti esiintyvä vanha ruoho sekä tarkistaa tarvitseeko ruohonleikkurin terät teroittamista. Terät on mahdollista teroittaa viilalla tai esimerkiksi kulmahiomakoneella. Käyttäessä pienmoottoribensiiniä pidät pakokaasupäästöjä puhtaampina ja estät moottorin likaantumista. Syksyllä varastoon laittaessa kannattaa puhdistaa ruohonleikkuri mahdollisimman hyvin ja poistaa pinttynyt ruoho leikkurin teristä sekä koneen pohjasta.