100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Festool porakoneet ja ruuvinvääntimet

Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin Festoolin akkuvääntimiin ja porakoneisiin – ammattilaisten ja harrastajien luotettavaan valintaan rakennus- ja remontointitöissä! Festoolin vankka maine innovatiivisista ja suorituskykyisistä työkaluista jatkuu myös akkukäyttöisissä vääntimissä ja porakoneissa.

Festool-työkaluvalikoimamme on keskittynyt vahvasti puuntyöstön ympärille, mutta kauttamme käytössäsi on Festoolin kattava valikoima kokonaisuudessaan nopealla toimitusajalla. Jos et löydä suoraan valikoimastamme tarvitsemaasi, ota rohkeasti yhteyttä!

Taneli Sinisalo
taneli.sinisalo@uittokalusto.fi
050 479 9805

9 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Suorituskykyä ja kestävyyttä

Festoolin akkukäyttöiset vääntimet ja porakoneet on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja kestävyyttä. Voimakkaat moottorit ja kehittyneet akkuteknologiat takaavat tehokkaan ja luotettavan työskentelyn kaikissa olosuhteissa. Laadukkaat komponentit varmistavat pitkän käyttöiän ja vähäisen huoltotarpeen.

Käyttömukavuutta ja ergonomiaa

Festool panostaa käyttömukavuuteen ja ergonomiaan, jotta työskentely olisi mahdollisimman tehokasta ja miellyttävää. Ergonomisesti muotoillut kahvat ja kevyet rakenteet vähentävät käyttäjän rasitusta pitkissäkin työskentelysessioissa. Lisäksi innovatiiviset ominaisuudet, kuten tehokas LED-valaistus ja tarkka kierrosnopeudensäätö, tekevät työskentelystä entistä sujuvampaa.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Festoolin valikoimasta löydät akkuvääntimet ja porakoneet erilaisiin tarpeisiin. Olipa kyse sitten hienomekaanisista asennustöistä, rakentamisesta tai remontoinnista, löydät varmasti juuri tarpeisiisi sopivan työkalun. Monipuoliset ominaisuudet, kuten vaihdettavat poraistukat ja erilaiset käyttötilat, tekevät näistä työkaluista monipuolisen lisän työkaluvalikoimaasi.

Festoolin laatu ja innovatiot

Festool on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen vain parasta. Akkuvääntimissä ja porakoneissa tämä näkyy laadukkaissa materiaaleissa, tarkkuusvalmistuksessa ja jatkuvissa innovaatioissa. Luota Festooliin, kun haluat työkalun, joka vastaa ammattilaisten vaativiinkin tarpeisiin.

Valitse Festoolin akkuvääntimet ja porakoneet, ja varmista itsellesi työkalu, joka tekee työskentelystäsi sujuvaa ja tuloksellista. Tutustu valikoimaamme ja tilaa nyt – ammattitason työkalut odottavat sinua!