100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Ajoleikkurit

Ajoleikkuri on monipuolinen työkalu, joka helpottaa puutarhanhoitoa ja ruohonleikkausta. Päältäajettava ruohonleikkuri on erityisen kätevä suurilla pihoilla ja tonteilla, joissa leikattavaa aluetta on paljon. Useimmat ajoleikkurit on varustettu sivullepuhallusominaisuudella, joka mahdollistaa leikatun ruohon siirtämisen pois tieltä. Puutarhatraktori taas tarjoaa entistäkin monipuolisemmat ominaisuudet puutarhan hoitoon.

13 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Taloudellisen polttomoottorin ansiosta ajoleikkurin käyttö on helppoa ja vaivatonta. Hydrostaattinen vaihteisto takaa tasaisen ja tehokkaan voimansiirron, mikä tekee ajamisesta miellyttävää ja turvallista. Leikkuulaite on säädettävä, mikä mahdollistaa leikkuukorkeuden säätämisen juuri halutulle tasolle.

Multiclip-ominaisuus tekee tästä ajoleikkurista erittäin käytännöllisen työkalun puutarhanhoidossa. Multiclip mahdollistaa nimittäin sen, että leikattu ruoho silputaan pieneksi silpuksi, joka jätetään maahan lannoitteeksi kasveille.

Ajoleikkureita löytyy monia erilaisia malleja ja kokoja, joten valinta kannattaa tehdä oman tarpeen mukaan. Suuremmilla pihoilla ja tonteilla kannattaa valita suurempi ajoleikkuri, joka helpottaa työtä ja nopeuttaa ruohonleikkausta.

Ajoleikkurin käyttö on helppoa ja turvallista, kunhan noudattaa muutamia perusohjeita. Ennen ajoleikkurin käyttöä on tärkeää tutustua sen käyttöohjeisiin huolellisesti. Ajon aikana on syytä pitää huolta turvallisuudesta ja käyttää asianmukaisia suojavarusteita.

Kaiken kaikkiaan ajoleikkuri on erittäin hyödyllinen työkalu puutarhanhoidossa ja ruohonleikkuussa. Sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erittäin käytännöllisen työkalun, joka helpottaa puutarhanhoitoa ja säästää aikaa. Valitse omaan tarpeeseesi sopiva ajoleikkuri ja nauti vaivattomasta puutarhanhoidosta!