100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Robottileikkurit

Robottileikkuri on moderni ja kätevä laite, joka tekee ruohonleikkuusta vaivatonta ja helppoa. Sen muotoilu on tyylikäs ja nykyaikainen, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon perinteisille bensiinikäyttöisille ruohonleikkureille. Tämän lisäksi robottileikkurin käyttö on erittäin helppoa, sillä se toimii automaattisesti ilman tarvetta manuaaliselle ohjaukselle.
Yksi robottileikkuri tärkeimmistä ominaisuuksista on sen pitkä toiminta-aika. Laite pystyy leikkaamaan nurmikon useita tunteja yhdellä latauksella, mikä mahdollistaa suurenkin alueen kattamisen yhdellä latauskerralla. Tämän ansiosta robottileikkuri sopii erityisen hyvin isommille pihoille tai puutarhoille.

14 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Robottileikkurilla ruohon leikkaaminen on nopeaa ja helppoa

Robottileikkurilla ruohon leikkaaminen on myös nopeaa ja helppoa. Laite liikkuu tasaisesti edestakaisin nurmikon yli, jolloin se leikkaa ruohokasvuston tasaiseksi ja siistiksi. Robottileikkurilla ei ole myöskään tarvetta tyhjentää kerääjää tai huolehtia siitä, että leikatut ruohot olisi kerättävä pois nurmikolta. Laite leikkaa ruohon niin pieneksi, että se jää nurmikon pinnalle ja toimii samalla luonnonmukaisena lannoitteena.

Robottileikkurin suuri ajonopeus

Robottileikkurin suuri ajonopeus on myös yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista. Laite liikkuu nopeasti ja tehokkaasti, mikä mahdollistaa suurenkin alueen kattamisen lyhyessä ajassa. Tämän ansiosta robottileikkuri sopii erityisen hyvin kiireisille ihmisille, jotka haluavat pitää piha-alueensa siistinä ilman suurta vaivannäköä.

Kaiken kaikkiaan robottileikkuri on erittäin kätevä laite, joka tekee ruohonleikkuusta helppoa ja vaivatonta. Sen moderni muotoilu ja helppokäyttöisyys tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon perinteisille bensiinikäyttöisille ruohonleikkureille. Lisäksi sen pitkä toiminta-aika, nopeus ja tehokkuus tekevät siitä erittäin käytännöllisen vaihtoehdon isommillekin piha-alueille.

Jos olet etsimässä uutta tapaa hoitaa pihaasi tai puutarhaasi, kannattaa harkita robottileikkuria. Se on helppo käyttää, nopea ja tehokas sekä sopii erinomaisesti kiireisille ihmisille, jotka haluavat pitää piha-alueensa siistinä ilman suurta vaivannäköä.