100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Myymälämme ovat suljettuna juhannuksena 21.-22.6.2024.
83,90 € 67,66 €
Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta: 83,90 € Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta.
Vihreä

CT Quick Tree jalkanousukas, vasen

Myymäläsaatavuus
Savonlinna myymälä
Ei saatavilla
Tampere myymälä
Ei saatavilla
Verkkokaupan varasto
Tilaustuote, toimitusaika 7-14 vrk
Tilaustuote on tuote, jota meillä ei ole heti varastossamme saatavilla, vaan tilaamme sen valmistajalta asiakkaan tilauksen jälkeen.
Uittokalusto Tili Alkaen 8,00 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

Quick Tree -jalkanostin on irrotettava muihin jalkanostimiin verrattuna. Se helpottaa nousua ja varmistaa valtavan energiansäästön. Tämä etu on selvimmin yhdistettynä käsinousulaitteiden kanssa.

Nostin voidaan kiinnittää erilaisiin pohjalevyihin. Tämä tarkoittaa, että se voidaan kiinnittää joustavasti krampiin tai jalkoihin lisävarusteena saatavien sovittimien avulla. Tämän ansiosta se voidaan myös irrottaa ja säilyttää vyöllä, kun sitä ei käytetä. Lukitusjärjestelmä lisäkiinnitystangolla varmistaa turvallisen asennuksen.

Quick Treen avulla köyden kiinnittäminen on helppoa erityisen avaustangon ansiosta. Tämä voidaan tarvittaessa avata kokonaan, mutta suljettuna se estää köyttä luisumasta tahattomasti ulos.

Nokan puhdistusurien ansiosta Quick Tree toimii myös jäisten tai likaisten köysien kanssa. Köydille, joiden halkaisija on 8 - 13 mm. Quick Tree -jalkanostimen paino on 138 g. Puristin ei kuulu PSA-perheeseen.

Lisätiedot

SKU# R889
Supplier code 71-317-01
Tuotemerkki CT

Arvostelut