100% tyytyväisyystakuu
14 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin klo 8-16
Alkaen 79,00 € 63,71 €

Dead Center Dead Silent Hunting Carbon

Myymäläsaatavuus
Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.
Uittokalusto Tili Alkaen 8,00 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

Dead Center Dead Silent Hunting Carbon sarja

"Parempi tasapaino = paremmat laukaukset ja tiukemmat kasat!"

Dead Silent hiilikuitusarjan stabilaattorit on valmistettu erittäin kestävästä hiilikuituputkirakenteesta, varmistamaan ultimaattinen jäykkyys ja vakaus. Kaksi O-rengasta ja BowJack eliminoivat värähtelyn ja tekevät stabilaattorista yhden markkinoiden hiljaisimmista ja vakaimmista vakaajista. Vakaajan etummainen BowJack on irroitettavissa, jolloin voit lisätä painokiekkoja vakaajan kärkeen, löytääksesi täydellinen tasapaino jousellesi.

Erittäin kestävä, erittäin kevytrakenteinen pursotettu hiilikuituputki rakenne 5/8" halkaisijalla antaa stabilaattorille täydellisen tasapainon, jäkkyyden ja täydellisen kevytrakenteisen suorituskyvyn.

Tarkasti CNC koneistettu kiinnityskierre ja 6061 T6 -alumiinipää ovat premiumlaadun vakiovarusteita Dead Centerin stabilaattoreissa. 

Värähtelyn vaimennukseen asennetut O-renkaat takaavat äänettömät laukaukset ja miellyttävän ampumatuntuman. BowJack vaimennin kumet varmistavat O-renkaiden apuna että stabilaattori on markkinoiden vakain. BowJack kumet on vaihdettavissa custom värityskumeihin (myydään erikseen).

Lisätiedot

SKU# Dead Center Dead Silent Hunting Carbon
Tuotemerkki Ei mikään

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa:Dead Center Dead Silent Hunting Carbon
Arviosi