100% tyytyväisyystakuu   14vrk ilmainen palautus / vaihto

Vaivatonta ostamista   Monipuoliset maksu- ja toimitustavat

Nopea asiakaspalvelu   Arkisin klo 8-16

Uittokaluston Synttäritarjoukset! Kampanjan aikana 30.11.-16.12. verkkokauppatilaukset ilman toimituskuluja! (Ei koske Posti Rahti toimituksia)

Devisys liukuesteet

Kestävää TR-kumiseosta

Availability: Varastossa
SKU
Devisys liukuesteet
17,90 € 14,44 € Alv. 0% 19,90 € 16,05 € Alv. 0%
Alkaen 0,70 € 0,56 € Alv. 0% / kk
Saatavuus:

Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.

Devisys-liukueste on kehitetty VTT:n turvallisuustekniikan laboratoriossa. Liukuesteen rakenne perustuu tutkimustietoon. VTT:n tutkimustulokset osoittivat, että yleisin syy liukastumiseen on kantapään luistaminen astuttaessa lumiselle tai jäiselle pinnalle. Siksi Devisys-liukueste suunniteltiin kattamaan koko kantapää.

Devisys-liukuesteen runkomateriaali on pitävä ja pakkasta hyvin kestävä TR-kumiseos. Pohjaan on valettu oikein sijoitetut ja mitoitetut, talvirenkaista tutut kovametallinastat, jotka kestävät hyvin kulutusta. Lisäturvallisuutta talven pimeisiin ja liukkaisiin olosuhteisiin antaa taakse sijoitettu 3M heijastin.

Devisys-liukueste on helppo kiinnittää kengän kantaan pitävällä nahkaisella tarrahihnalla. Devisys-liukuesteet sopivat erilaisiin kenkiin, mm. työjalkineisiin, talvijalkineisiin, urheilujalkineisiin ja kumisaappaisiin. Valittavana on neljä eri kokoa, S, M, L ja XL.

Koot:

  • Devisys S (32-36)
  • Devisys M (37-39)
  • Devisys L (40-44)
  • Devisys XL (45-50)
Lisätiedot
Tuotemerkki Ei mikään
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Devisys liukuesteet
Arviosi

Copyright © 2018-2099 Uittokalusto Oy. All rights reserved.