100% tyytyväisyystakuu   14 vrk ilmainen palautus / vaihto

Vaivatonta ostamista   Monipuoliset maksu- ja toimitustavat

Nopea asiakaspalvelu   Arkisin klo 8-16

Gold Tip Hunter hiilikuituputki

Saatavuus: Varastossa
SKU
Gold Tip Hunter -putki
7,00 € 5,65 €
Uittokalusto Tili

Uittokalusto Tili

  • Joustava ja turvallinen maksutapa
  • Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle laskulle
  • Maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla kerrotaan maksettava vähimmäiserä.
  • Ei tilinavausmaksua
  • Tilinhoitomaksu 2,95 € / kk (riippumatta kuukauden ostomäärästä)
  • Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä

Tarjoamme Uittokalusto Laskun ja Uittokalusto Tilin yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on Avarda Oy. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

Uittokalusto Tilin vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 29,35 %, todelliset luottokustannukset 146,44 € ja kokonaiskustannus 1146,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 €

Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.

×
Saatavuus:

Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.

Gold Tip Hunter

Yhtä hyvä kuin kuuluisakin! Hunter -nuoliputket ovat syystä valmistajan suosituin malli. Samalla Hunter on mahdollisesti markkinoiden suosituin yksittäinen nuoliputki. Mallistossa yhdistyy hyvä suorituskyky, tarkkuus sekä hinta/laatu -suhde. Käytämme valmiissa nuolissa GT -nokkeja sekä Accu-Lite -inserttejä. Lopputuloksen voit todeta toimittamissamme pro-shop -nuolissa. Et tule pettymään!

SPEKSIT:

340 -luokka
.340" jäykkyys
8.9 GPI / grainia/tuuma
+/-.003" suoruus

400 -luokka
.400" jäykkyys
8.2 GPI / grainia/tuuma
+/-.003" suoruusHUOMAA: Todellinen nuoliputken jäykkyys ei välttämättä täsmää valmistajan ilmoittamien luokkien kanssa (Gold Tip 5575, Carbon Force 200, Carbon Express 60/75, jne.). Valmistajalla voi olla varsin mielivaltainen (100, 200, 300, 400) nimeämisjärjestelmä, joka ei täsmää nuoliputken todellisen jäykkyyden (taipuma) kanssa. Esimerkiksi “Carbon Express Maxima 250" todellinen jäykkyys on .404 eikä 250 kuten nuoliputken nimi antaisi olettaa. Kyseessä onkin mainittu mielivaltainen mallin nimeämistapa.

Varmistuaksesi nuoliputken sopivuudesta omaan jouseesi, et voi koskaan luottaa valmistajan pakkaukseen tai nuoliputkeen ilmoittamiin lukuihin. Varmista aina nuolen sopivuus omaan jouseesi oheisesta taulukosta. 

Mikäli tarvitset apua sopivan nuoliputken valinnassa, voit soittaa pro-shoppiimme numerolla +358 45 208 6292 tai ottaa yhteyttä sähköpostitse. Autamme Sinua mielellämme nuolen valintaan liittyvissä kysymyksissä!

Lisätiedot
Tuotemerkki Ei mikään
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Gold Tip Hunter hiilikuituputki
Arviosi

Copyright © 2018-2099 Uittokalusto Oy. All rights reserved.