100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!
2 649,00 € 2 136,29 €
Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta: 2 649,00 € Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta.
Laser, GPS, kompassi, kaltevuus

Haglöf Laser Geo

Myymäläsaatavuus
Savonlinna myymälä
Ei saatavilla
Tampere myymälä
Ei saatavilla
Verkkokaupan varasto
Tilaustuote, toimitusaika 7-14 vrk
Tilaustuote on tuote, jota meillä ei ole heti varastossamme saatavilla, vaan tilaamme sen valmistajalta asiakkaan tilauksen jälkeen.
Uittokalusto Tili Alkaen 100,90 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

Haglöf Vertex Laser Geo on todellinen monitoimilaite, jolla onnistuu niin metsänarviointi kuin sähkölinjojen lähipuiden riskiarviointi sekä 3D mittaus esim. hakekasoille. Vertex Laser Geo on varustettu lasermittalaitteella, sisäisellä kompassilla, kulmamittarilla, GPS-paikantimella. Laser antaa tarkan etäisyys lukeman 0,5 - 700 m etäisyyksillä.

Puun korkeuden määrittäminen voidaan suorittaa 1-, 2- tai 3-pistemenetelmällä riippuen maastosta ja peitteisyydestä. Punapistetähtäys auttaa mittauksen kohdistamisessa toivottuun pisteeseen. Lasermittauksessa voidaan käyttää filttereinä kauimpana, lähimpänä tai voimaikkaimmin heijastava piste. Sisäänrakennettu kompassi ja
3D-vektoritoiminto mahdollistavat puunlatvojen leveyden mittaamisen.

Haglöf Vertex Laser Geo käyttäminen on tehty helpoksi. Mittaustulokset näkyvät sekä sisäisellä että ulkoisella LCD-näytöllä. Mitattavat tiedot tallentuvat laitteen SSD-muistiin. Tiedot voi viedä PC:lle tai MAC:lle USB-yhteydellä. Laite tukee CSV ja KML tiedostoformaatteja. Laitteen pitkäikäinen Li-Ion akku ladataan USB-portin kautta. Laitteen pohjassa istukka jalustaa varten. 

Lisätiedot

SKU# E4142
Supplier code 15-103-1111
Tuotemerkki Haglöf

Arvostelut