100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Myymälämme ovat suljettuna juhannuksena 21.-22.6.2024.
Alkaen 249,00 € 200,81 €
Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta: 249,00 € Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta.

Puunäytteiden ottoon

Haglöf kasvukaira

Myymäläsaatavuus
Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.
Uittokalusto Tili Alkaen 11,90 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

Haglöf kasvukairoja käytetään apuna puun kasvun, iän sekä laadun määrittelemisessä. Puunäyte antaa tietoa ympäristön tilan, lannoituksen, vaurioiden tai tautien vaikutuksista puun kasvulle. Kasvukaira eli lustokaira on välttämätön apuväline sekä metsäntutkijoille että metsätalouden ammattilaisille. Teollisuuden piirissä kasvukairoille löytyy käyttöä mm. puun kyllästyssyvyyden määrittämisessä sekä puhelin- ja sähköpylväiden lahotarkastuksissa.

Haglöf Sweden valmistaa noin 50:ä eri kasvukairamallia. Sopivaa kasvukairaa valittaessa tulee huomioida tutkittavien puiden koko sekä puulajin kovuus. Yhteistä Haglöfin kasvukairoille on laadukas työnjälki. Niissä on käytetty korkealuokkaista ruotsalaista terästä ja niissä on teflonpinnoitettu poraosa.

Lastutikku on valmistettu käyttöä kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja kairan runko/kädensijat on pinnoitettu otteenpitävällä muovilla.

Pohjoismaisen standardin mukainen poraosa on 5,15 mm sisäläpimitaltaan ja siinä on kolmiteräinen kierre. Kovapuulajeille sekä jäiselle puulle suositellaan kaksiteräistä poraosaa.

Lisätiedot

SKU# Haglöf kasvukaira
Tuotemerkki Haglöf

Arvostelut (2)