100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!
Alkaen 79,00 € 63,71 €
Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta: 79,00 € Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta.

Kicks Howler

Myymäläsaatavuus
Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.
Uittokalusto Tili Alkaen 8,00 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

Kicks Howler on erityisesti tungsten haulimateriaalin ampumiseen tarkoitettu supistaja, mutta sillä voidaan ampua myös lyijyä, terästä, volframia ja kuparia. Howler tuli valikoimaamme asiakkaiden pyynnöstä. Tämän lisäksi mittasimme ja koeammuimme supistajan Suomessa todetaksemme sen todella toimivan tähän tarkoitukseen.

Portattu Howler tarvikesupistaja on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Supistaja on työstetty lämpökäsitellystä 17-4PH ruostumattomasta terästangosta. Sen valmistuksessa on käytetty uusinta, tietoteknisesti ohjattua, tekniikkaa ja korkeita standardeja.

Supistaja on suunniteltu erityisesti pienpeto- ja suurpetojahteihin.

Supistaja vähentää rakenteensa vuoksi rekyyliä, joka mahdollistaa nopeammat laukaukset. Supistaja parantaa osumakuviota jopa 20 % alkuperäisestä. Kicks tarvikesupistaja on valmistettu tehdaspatruunoiden ampumista varten, joten itseladattujen patruunoiden käyttäjä ja lataaja ovat aina itse vastuussa mahdollisista patruunan aiheuttamista ongelmista.

Mattamusta pinnoite. Voidaan kiristää paikoilleen myös käsin.

Saatavana kierteillä:

  • Benelli Crio+
  • Beretta/Benelli Mobilchoke
  • Beretta Optima+
  • Invector+ (Browning)
  • Remington
  • Winchester

Kicks Howler on supistusasteella Howler H (Hevi-Shot), käytännössä Improved Modified eli IM. Varmista aina Kicks tarvikesupistajan kierteen soveltuvuus aseeseesi. Oikean supistajan voit varmistaa aseesi alkuperäisen vaihtosupistajan merkinnöistä.

HUOM! Kicks Howler supistajaa ei valmisteta Beretta Optima HP -kierteen omaaviin aseisiin. Täysin identtinen vaihtoehto on Kicks Buck Kicker Beretta Optima HP, Light Full.

Lisätiedot

SKU# Kicks Howler
Tuotemerkki Ei mikään

Arvostelut