100% tyytyväisyystakuu   14 vrk ilmainen palautus / vaihto

Vaivatonta ostamista   Monipuoliset maksu- ja toimitustavat

Nopea asiakaspalvelu   Arkisin klo 8-16

Majavanmetsästys paketti

SKU
PKT-MAJAVA
179,00 € 179,00 € Alv. 0%

179,00 € 179,00 € Alv. 0%

Kiinnostaako majavanmetsästys jousella, mutta välineet puuttuu? Huoli pois, olemme rakentaneet sinulle valmiin paketin jousen kylkeen.

Majavanmetsästys paketti sisältää kaiken mitä jousen lisäksi tarvitset; pullokela, nuolet, runkosiima ja leikkaavat terät. 

AMS Retriever on legendan mainetta nauttiva erittäin varmatoiminen ja luotettava pullokela. Pullokela kiinnitetään jousen kylkeen nuolitelineen paikalle. Pullokelan mukana tulee 25 yardia (noin 22m) 200lbs liinaa.

Easton FMJ Dangerous Game nuolet soveltuvat erinomaisesti majavanmetsästykseen. Alumiini/hiilikuitu yhdistelmänuoli maksimoi kineettisen energian ja läpäisyn. Lentää vakaasti myös siima perässä. Nuolet on valmiiksi sulitettu 2" Bohning Blazer® sulilla. Sulitettu suoraan.

FastFlight siima on kehitetty majavanmetsästykseen ja jousikalastukseen. Saatavilla 200lbs vahvuisena. Rullassa 100ft.

QAD Exodus Swept Blade, mahdollisesti maailman paras leikkuriterä majavanmetsästykseen! Terän muoto varmistaa läpäisyn, kärjen kiilamaisuus toimii luunmurskaajana. Väkäsmäinen terän muoto varmistaa että terä ei pääse luiskahtamaan majavasta irti sen pyöriessä tai sukeltaessa vedessä.

 

Lisätiedot
Tuotemerkki Ei mikään
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Majavanmetsästys paketti
Arviosi

Copyright © 2018-2099 Uittokalusto Oy. All rights reserved.