100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!
539,00 € 434,68 €
Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta: 359,00 € Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta.
Nousukarvoilla varustetut sukset

OAC Skinbased XCD GT 160 sukset + EA 2.0 -siteet

Myymäläsaatavuus
Savonlinna myymälä
Saatavilla heti
Tampere myymälä
Muutamia jäljellä
Verkkokaupan varasto
Lähetettävissä heti, toimitusaika 1-4 vrk
Uittokalusto Tili Alkaen 22,90 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

OAC XCD GT 160 + EA 2.0 -side on laadukas suksi- ja sidepaketti. Rakenteeltaan se on muita OAC:n malleja pidempi. Pituuden ansiosta se on erityisen toimiva pidempäänkin hiihtoon ja mäkien laskemiseen. Laadukkaiden EA 2.0 -siteiden paras puoli on, ettet tarvitse erillisiä hiihtorantillisia kenkiä.

OAC XCD GT 160  yhdistää lumikenkien ja metsäsuksien parhaat puolet; niillä voit kulkea ketterästi metsäisessä maastossa ja laskea mäet alas kuin tavallisilla suksilla tai kokea suksimisen riemua vaikka kaupungin puistossa. Latuja et siis tarvitse, riittää kun on lunta, niin eteenpäin pääsy on taattu.

Liukulumikengät ovat paikallaan metsästäjille, ulkoilijoille, retkeilijöille ja myös metsässä työkseen liikkuville. Kantavuus suksella on 250 cm pitkän metsäsuksen luokkaa ja perinteisiä metsäsuksia huomattavasti lyhyempänä ketteryys on omaa luokkaansa.

OAC XCD GT 160 rakenne

Liukulumikengän pohjan näkyvä osa on kaksiosainen: päissä on patentoitu Unicoat eli UC -pohja ja keskellä pitoalue, nousukarva. Unicoat on OAC- tyyppien kehittämä, kestävä ja helppohoitoinen pohjamateriaali. UC- pohjan voi halutessaan voidella ja siihen voi käyttää myös pikavoiteita. OAC XCD GT:n pohjasta löytyvä karva on mohair-nylonsekoitetta, joka on ominaisuuksiltaan sekä luonnonkarvaa että täyssynteettistä materiaalia parempi.

XCD -suksen rakenne on tukeva, mutta kärjistä joustava ja molemmista päistä kaareva, joten nämä eivät jää helposti metsämaastossakaan risujen alle ja väliin. XCD tarjoaa pituutensa ja optimoidun leveytensä ansiosta erityisesti kantopinta-alaa pehmeille ja upottaville umpihangille ja on muita OAC:n liukulumikenkämalleja laskettavampi ja hiihdettävämpi.

OAC EA 2.0 -side

Paketissa mukana tuleva EA 2.0 -side on erinomainen yleisside liukulumikenkiin, lumikenkiin, eräsuksiin ja retkiluistimiin. Siteeseen on helppo ja nopea kiinnittää erikokoisia kenkiä. Siteeseen käy monenlaiset kengät. EA 2.0 -siteen kantaosa on vakaa ja side on hyvin hiihdettävissä. Sekä siteen kärki- että kantaosat ovat säädettävissä pituutensa osalta. Siteen säätöala on välillä 24- 38 cm.

OAC XCD GT 160 + EA 2.0 -side -paketin huolto ja hoito

Moni porskuttaa liukulumikengillään tekemättä pohjiin mitään. Pitkälle pääsee niinkin, mutta parhaan ilon saat luiston ja kestävyyden osalta pienellä huollolla ja hoidolla. 

Liukulumikengät voi UC- pohjan osalta voidella pikavoiteilla. Nousukarva on itsessään varsin vettä hylkivää, eikä se kerää lunta hirvittävän helposti, joten huoltokin on helppoa. Nousukarvaan on olemassa oma hoitoaineensa, jolla saat mohair-nylonsekoitteeseen lisää vedenhylkivyyttä ja huollat samalla myös itse materiaalia. Siteitä ei tarvitse sen enempää huoltaa. Riittää kun putsaa käytön jälkeen ja tarkistaa tasaisin väliajoin, että siteiden ruuvit on hyvin kiinni. Ei kuumavoitelua. 

Säilytys normaalisti kuivassa paikassa.

Ominaisuudet:

 •  Pituus 160 cm
 •  Leveys: kärki 116 mm, vyötärö 86 mm, kanta 100 mm
 •  Patentoitu UC (Unicoat)- pohja 
 •  Mohair-mix -nousukarva
 •  Teräskantit
 •  Mukana EA 2.0 -siteet, joiden säätöala 24 cm-38 cm
 •  Paino 1200 g/pari ilman siteitä  
 •  Sidealueella alumiini- ja lasikuituvahvikkeet
 •  Kestävä, mutta joustava rakenne
 •  Hyvin laskettavat ja hiihdettävät sukset
 •  Valmistettu Suomessa

Lisätiedot

SKU# P31
Supplier code 6430033893661
Tuotemerkki OAC Skinbased

Arvostelut (1)