100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!
Alkaen 379,00 € 305,65 €
Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta: 379,00 € Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta.

Koko-, työasemointi-ja istumavaljaat

Petzl Avao Bod Fast kokovaljaat

Myymäläsaatavuus
Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.
Uittokalusto Tili Alkaen 16,90 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

Petzl Avao Bod Fast kokovaljaat on erittäin käyttömukavat valjaat. Ergonominen työasemointi- ja putoamissuojain kokovaljas pukemista helpottavilla uusituilla Fast LT pikalukollisilla jalkalenkeillä. Työskentelyä tehostavat ominaisuudet on viety huippuunsa. Soveltuu laajaan käyttöön pylvästyöskentelystä mastoihin ja pelastuskäytöstä kattotöihin. Soveltuu myö erinomaisesti pitkäaikaiseen valjaan varassa roikkuen tapahtuvaan työskentelyyn. Yleisin monipuolisessa korkeanpaikantyöskentelyssä ja pylvästyöskentelyssä käytettävä valjas. Leveä ja pehmustettu, keskijäykkä työasentoa tukeva lantiovyö. Erittäin leveät jalkalenkit ja olkahihnat on varustettu hengittävillä ilmakanavoiduilla pehmusteilla, jotka takaavat erinomaisen käyttömukavuuden.  
 
Lantiovyöllä kiinnityspisteet työasemointiin: yksi edessä sekä kaksi sivuilla. Lantiovyön etukiinnityspiste jakaa painon lantiovyön ja jalkalenkkien välillä, kun työskennellään köyden varassa tai laskeudutaan. Sivukiinnityspisteet jakavat lantiovyön painoa ja parantavat mukavuutta työskenneltäessä jalat tuettuina. Ne voidaan taittaa pois tieltä, kun niitä ei käytetä. Lisäksi lantiovyössä takana kiinnityspiste pääsyn estämiseen putoamisvaaralliselle alueelle. Putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspiste rinnassa ja selässä. Mikäli putoaminen tapahtuu selkäkiinnityspisteen varaan, paino jakautuu liukuvien hihnojen ansiosta jalkalenkeille, jonka ansiosta käyttäjä voi roikkua pidempään. 
 
Jalkalenkkien uudenlaisten Fast LT pikasolkien ansiosta valjas voidaan riisua ja pukea nopeasti, ilman että niitä tarvitsee uudelleen säätää. Pehmustetut olkahihnat ovat kaukana toisistaan, jotta ne eivät hierrä kaulaa. Kun lantiovyöllä on painoa, olkahihnat auttavat jakamaan painetta. Olkahihnoissa ja lantiovyöllä helposti säädettävät, automaattisesti lukkiutuvat DoubleBack soljet. Lantiovyöllä viisi varustelenkkiä. Lantiovyöllä myös paikat työkalupusseille ja l työkalukiinnittimille (ei sis.).

Olkahihnoissa on ergonominen kantomahdollisuus MGO-kiinnittimille: Putoamisen pysäyttävissä Petzl Absorbica -liitosköysissä olevia MGO-kiinnittimiä voi kantaa kussakin olkahihnassa olevassa omassa  pidikkeessään. Liitosköysi ei häiritse käyttäjän toimintaa, ja kiinnittimet pysyvät helposti ulottuvilla. Putoamistilanteessa MGO-kiinnitin irtoaa valjaista, jolloin liitosköyden nykäyksenvaimennin pääsee aukeamaan kuten sen kuuluu vaimentaen käyttäjään kohdistuvia nykäysvoimia.

  • CE EN361, EN358, EN813
  • Materiaalit: kuituosat polyesteri, säätösoljet teräs, kiinnityspisteet alumiiniseos
  • Max. elinikä 10 vuotta
  • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta

 
Koot: 

  • Koko 0 (XXS-S): lantiovyön pituus: 65-80 cm, jalkalenkkien pituus 44-59 cm, käyttäjän pituus 160-180 cm, paino 2045 g
  • Koko 1 (S-L): lantiovyön pituus 70-93 cm, jalkalenkkien pituus 47-62 cm, käyttäjän pituus 165-185 cm, paino 2090 g
  • Koko 2 (L-XXL): lantiovyön pituus 83-120 cm, jalkalenkkien pituus 50-65 cm, käyttäjän pituus 175-200 cm, paino 2170 g

Lisätiedot

SKU# Petzl Avao Bod Fast kokovaljaat
Tuotemerkki Petzl

Arvostelut (1)