100% tyytyväisyystakuu   14 vrk ilmainen palautus / vaihto

Vaivatonta ostamista   Monipuoliset maksu- ja toimitustavat

Nopea asiakaspalvelu   Arkisin klo 8-16

Savotta Jääkäri S -reppu

Availability: Varastossa
SKU
Savotta Jääkäri S -reppu
119,90 € 96,69 € Alv. 0%
Alkaen 5,00 € 4,03 € Alv. 0% / kk
Saatavuus:

Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.

Savotan Jääkäri S, joka aikaisemmin tunnettiin nimellä Minijääkäri. Jääkäri S on käyttäjäkokemusten ja toiveiden pohjalta suunniteltu Jääkäri-perheen pienempi päiväreppu. Jääkäri S onkin käytännössä kevennetty ja katkaistu malli huippusuositusta Jääkäri-repusta, joka nykyää tunnetaan nimellä Jääkäri M.

Jääkäri S ei ole pelkästään pikkureppu, vaan se on hyvin modularisoitavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Reppuun on lisättävissä taskuja PALS ("molle") kujastoon kiinnittämällä. Lisävarustelista on mittava; irtohihnat, rintaremmit, lantiovyöt, lisäpehmusteet, selkävahvikkeet yms.

Jääkäri S on suunniteltu kapeaksi mutta tilavaksi repuksi, kantamaan päiväreissun tarikkeet. Reppupussin sulkeminen kompressiohihnoilla tekee repusta miellyttävän kantaa kun tavarat ei pääse repussa hölskymään. Repun tilavuus mukautuu portaattomasti 20-25 litran välille. Reppupussin suuaukko suljetaan läpällä, jonka avulla repun pystyy myös "ylipakkaamaan". Läpän sisäpuolella on pieni vetoketjulla suljettava tasku( 15 x 25 cm)

Ohuet ja 40 mm leveät viilekkeet varmistavat mukavan kantotuntuman. Viilekkeet on varustettu PALS ("molle") kujilla, joihin voi helposti kiinnittää tarvittavia lisätarvikkeita.

Tekniset tiedot

Ulkomitat: korkeus 45 cm (ylipakattuna 55cm), leveys 25 cm, syvyys 16 cm.
Selkäosan pituus: 42cm
Tilavuus: säädettävissä 20l-25l välillä.
Paino: 775 g.
Materiaalit: 1000D Polyamidi kangas PUR pinnoitteella (vihreä: Cordura, musta: Codura, M05: Foxdura), Delrin-erikoismuovisoljet ja 8 mm spiraalivetoketjut.
Väri: oliivinvihreä, musta ja M05 maastokuvio

Takuu

Tuotteella on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Lisätiedot
Tuotemerkki Ei mikään
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Savotta Jääkäri S -reppu
Arviosi

Copyright © 2018-2099 Uittokalusto Oy. All rights reserved.