100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Savotta Jääkäri S -reppu

Myymäläsaatavuus
Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.
Uittokalusto Tili Alkaen 8,00 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

Savotan Jääkäri S, joka aikaisemmin tunnettiin nimellä Minijääkäri. Jääkäri S on käyttäjäkokemusten ja toiveiden pohjalta suunniteltu Jääkäri-perheen pienempi päiväreppu. Jääkäri S onkin käytännössä kevennetty ja katkaistu malli huippusuositusta Jääkäri-repusta, joka nykyää tunnetaan nimellä Jääkäri M.

Jääkäri S ei ole pelkästään pikkureppu, vaan se on hyvin modularisoitavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Reppuun on lisättävissä taskuja PALS ("molle") kujastoon kiinnittämällä. Lisävarustelista on mittava; irtohihnat, rintaremmit, lantiovyöt, lisäpehmusteet, selkävahvikkeet yms.

Jääkäri S on suunniteltu kapeaksi mutta tilavaksi repuksi, kantamaan päiväreissun tarikkeet. Reppupussin sulkeminen kompressiohihnoilla tekee repusta miellyttävän kantaa kun tavarat ei pääse repussa hölskymään. Repun tilavuus mukautuu portaattomasti 20-25 litran välille. Reppupussin suuaukko suljetaan läpällä, jonka avulla repun pystyy myös "ylipakkaamaan". Läpän sisäpuolella on pieni vetoketjulla suljettava tasku( 15 x 25 cm)

Ohuet ja 40 mm leveät viilekkeet varmistavat mukavan kantotuntuman. Viilekkeet on varustettu PALS ("molle") kujilla, joihin voi helposti kiinnittää tarvittavia lisätarvikkeita.

Tekniset tiedot

Ulkomitat: korkeus 45 cm (ylipakattuna 55cm), leveys 25 cm, syvyys 16 cm.
Selkäosan pituus: 42cm
Tilavuus: säädettävissä 20l-25l välillä.
Paino: 775 g.
Materiaalit: 1000D Polyamidi kangas PUR pinnoitteella (vihreä: Cordura, musta: Codura, M05: Foxdura), Delrin-erikoismuovisoljet ja 8 mm spiraalivetoketjut.
Väri: oliivinvihreä, musta ja M05 maastokuvio

Takuu

Tuotteella on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Lisätiedot

SKU# Savotta Jääkäri S -reppu
Tuotemerkki Ei mikään

Arvostelut