100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!
1 490,00 € 1 201,61 €
Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta: 1 490,00 € Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta.

Sordin Share Headband Gel kuulosuojain

Myymäläsaatavuus
Savonlinna myymälä
Ei saatavilla
Tampere myymälä
Ei saatavilla
Verkkokaupan varasto
Tilaustuote, toimitusaika 7-14 vrk
Tilaustuote on tuote, jota meillä ei ole heti varastossamme saatavilla, vaan tilaamme sen valmistajalta asiakkaan tilauksen jälkeen.
Uittokalusto Tili Alkaen 57,90 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

Sordin Share Headband 20 Gel on ladattava sankamallinen kuulosuojain geelipehmusteilla. Tämä kuulosuojainmalli on suunniteltu tehostamaan ryhmässä työskentelyä ja mahdollistamaan jatkuva yhteydenpito työporukan jäsenten kesken. Edistyksellinen tasorajoitteinen Ambient Sound -elektroniikka valikoi ympäristön äänistä tärkeimmät äänet kuten puheen, varoitussignaalit, lähestyvän trukin äänet ja ohjeet selkeästi ilman häiritsevää taustakohinaa. Uusi erotteluteknologia on kehitetty niin, että se auttaa kuulemaan nimenomaan halutut äänet selkeästi. Näin ollen suojain ei eristä käyttäjää ympäristöstään parantaen työturvallisuutta, kuitenkin rajoittaen haitallisen melun turvalliselle tasolle ja se suojaa kuuloasi vaurioitumiselta.

Sordin Share Headband 20 Gel kuulosuojain toimii Sordin Share DMC-radiopuhelinverkossa, joka on maksimissaan 15 käyttäjää yhtäaikaisesti tukeva kaksisuuntainen duplex off-grid verkko. Tämä verkko toimii kosketusvapaasti kaikkialla ja mahdollistaa ryhmän optimaalisen kommunikoinnin ihanneolosuhteissa jopa 2km alueella, ja yksittäisten käyttäjien maksimietäisyys toisistaan voi olla jopa 800m. Järjestelmä ei leikkaa kenenkään käyttäjän ääntä pois, vaan vaikka useampi puhuu samanaikaisesti kanavalla, niin esimerkiksi hätähuuto tulee varmasti kuulluksi. Tämä ominaisuus parantaa työturvallisuutta huomattavasti. Ryhmän muodostaminen ja siihen liittyminen on luotu erittäin helpoksi ja nopeaksi ja jos käyttäjä on käynyt kantama-alueen ulkopuolella, yhdistyy hän ryhmään takaisin automaattisesti palattuaan kantama-alueelle. Mahdollisissa virhetilanteissa verkko hyödyntää automaattisesti muita verkossa olevia Share yksiköitä ja korjaa tilanteen jotta kommunikointi olisi mahdollisimman sujuvaa ja katkotonta. Verkko mahdollistaa myös oman tiimin erottelun suuremmasta ryhmästä ja jopa kahdenkeskeiset keskustelut.

Windows-pohjaisella Sordin Configuration Tool -sovelluksella ryhmän esimies pystyy halutessaan määrittämään etukäteen kunkin Share yksikön perusasetukset esimerkiksi työtehtävän perusteella. Tämän jälkeen kukin käyttäjä pystyy hallinnoimaan omaa Share yksikköään Sordin App sovelluksen kautta. Sordin App sovellus mahdollistaa lukuisten toimintojen helpon ja nopean käytön. Esimerkiksi tasorajoitteisen äänen tason säädön, omat musiikit tai äänikirjat, FM radiokanavat, työryhmien hallinta, puhelimen käyttö ym. Sovellus pysyy käynnissä taustalla myös puheluiden aikana. Sordin Share yksikkö hyödyntää Bluetooth 4.2 yhteyttä ollessaan yhteydessä puhelimeen.

Sordin Share Headband 20 Gel kuulosuojaimissa on täysin kosketusvapaa ääniohjaustoiminto, joka aktivoidaan lausumalla "Hei Sordin" ja tämän jälkeen antamalla komento. Tällä pystyt mm. vastaamaan puheluihin, kytkemään radion/musiikin päälle tai pois, säätää äänenvoimakkuuta, aloittaa kahdenkeskeisen keskustelun, tarkistaa akun varaustason, avata Googlen/Sirin, tehdä hätäilmoituksen joka jaetaan kaikille aktiivisen ryhmän jäsenille jne.

Sordin Share Headband 20 Gel kuulosuojainten erittäin tilavat geelipehmustetut kupit tuovat äärimmäistä mielyttävyyttä niiden käyttöön. Erittäin hyvin mukautuvan rakenteensa ansiosta geelipehmusteet ovat loistava valinta kun työssä käytetään sankamallisia silmä- tai suojalaseja. Irroitettava Sordin Boom Mic -mikrofoni sisältyy toimitukseen.

Sertifiointi: CE EN 352-1:2020, EN 352-3:2020, EN 352-4:2020, EN 352-6:2020, ja EN 352-8:2020. IEC 62368-1 (EN 62368-1+A11), IEC 62133-2:2017 ja 2014/53/EU.

 • Versio: Sankamallinen
 • Paino: 450 g
 • Kupin väri: Musta
 • Akun kapasiteetti: 2000 mAh. Käyttöaika-arvio n. 36 tuntia täydellä latauksella.
 • Tyyppi: Tasorajoitteinen Ambient Sound -elektroniikka.
 • H: 36 dB
 • LM: 26 dB
 • L: 20 dB
 • SNR: 29 db
 • Kosteusluokitus: IP44.
 • Vakiomallinen USB-C latausjohto sisältyy toimitukseen.
 • 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
 • Valmistusmaa: Ruotsi.
 •  
 

Lisätiedot

SKU# F1090
Supplier code 88000-04-G-S
Tuotemerkki Sordin

Arvostelut