100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Myymälämme ovat suljettuna juhannuksena 21.-22.6.2024.

Cobra®

Cobra® -latvustuentajärjestelmä

Cobra® latvustuentajärjestelmät estävät latvuston oksien katkeamisen, tai jos oksan katkeaminen on väistämätöntä, pystytään vähentämään sen aiheuttamaa vaaraa ja seurauksia. Puun latvukset voivat olla monin tavoin vaarassa, olipa kyseessä sitten huolimaton hoito, suuret oksat taikka heikot haarat. Kun lisätään vielä voimakkaat tuulet, sekä mahdollinen lumitaakka, epävakaat oksat voivat katketa ja aiheuttaa merkittävää vahinkoa. Leikkaustoimenpiteiden suorittaminen ei aina ole järkevää, koska ne voivat heikentää puuta entisestään. Cobra® latvustuentajärjestelmät ovat erinomainen ratkaisu kyseisissä ongelmissa. Latvustuentajärjestelmällä tuetaan latvuksen oksat ja haarat, jotka ovat vaarassa katketa, mahdollistaen näin katkeamisvaarassa olevien latvuksen osien vakauttamisen. Cobra® tarjoaa jokaiseen tilanteeseen sopivan latvustuentajärjestelmän, olipa kyseessä sitten dynaaminen murtokestosuojaus tai staattinen kuormitus taikka oksan putoamisen ehkäisy.

TEHOKAS...
Cobra® latvustuentajärjestelmät täyttävät kaikki tekniset vaatimukset ja täyttää siten alan yleiset standardit. UV-stabiloidun polypropeenimonofilamentin ansiosta ne kestävät vähintään 12 vuotta (2 & 4 T -järjestelmät). Puu säilyy vahingoittumattomana latvustuentajärjestelmän asennuksen ja käytön aikana. Cobra® latvustuentajärjestelmä voidaan säätää yksilöllisesti puun rakenteen ja muodon mukaisesti. Integroitu, erikseen asennettava iskunvaimennin varmistaa erittäin hyvät jousto-ominaisuudet. Pleissattava kasvuvara mahdollistaa latvustuentaköyden kasvamisen puun luontaisen kasvun mukana. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Cobra® latvustuentajärjestelmä on lähes huomaamaton, joten puun luonnollinen ulkonäkö säilyy. Cobra® latvustuentajärjestelmiä on saatavilla eri skenaarioihin, kuten eri oksien pituuksiin ja vähimmäisjärjestelmän murtokuormiin.

... JA HELPPO ASENTAA
Cobra® latvustuentajärjestelmä koostuu useista osista. Latvustuentaköydet ovat punottu polypropeenimonofiileista. Ne ovat karkeakudoksisia, mikä tekee niiden käsittelystä helppoa. Laajennusinsertti suurentaa kosketuspintaa, joka osaltaan vähentää myös kasvun aiheuttamaa vaaraa. Köyden hankaussuoja estää mahdolliset hankausvauriot sekä oksille, että köysille. Värikoodattu EndCap kutistesukka toimii vuosimerkintänä ja sisältää tarvittavat tiedot. Cobra® latvustuentasjärjestelmien ydin on erikseen asennettava nykäyksenvaimennin. Keveissä tuulissa se antaa oksien heilua mukanaan, voimakkaissa tuulenpuuskissa se absorboi tuulen voimaa ja vähentää näin sen aiheuttamaa rasitusta puulle. Cobra® latvustuentajärjestelmien asentaminen on myös erittäin helppoa. Tarvitaan vain sakset köyden ja hankaussuojan leikkaamiseen ja poltin kutistesukan kutistamiseen.

Näin valitset oikean kokoisen latvustuentajärjestelmän:

Käyttökohteet:

 • Järjestelmän murtolujuus: 2t (2.000 daN)
 • 12 vuoden käyttöikä
 • Korkeintaan 40cm ø oksarungoille nykäyksenvaimentimilla
 • Korkeintaan 30cm ø oksarungoille ilman nykäyksenvaimentia

Käyttökohteet:

 • Järjestelmän murtolujuus: 4t (4.000 daN)
 • 12 vuoden käyttöikä
 • Korkeintaan 60cm ø oksarungoille nykäyksenvaimentimilla
 • Korkeintaan 40cm ø oksarungoille ilman nykäyksenvaimentia

Käyttökohteet:

 • Järjestelmän murtolujuus: 8t (8.000 daN)
 • 8 vuoden käyttöikä
 • Korkeintaan 80cm ø oksarungoille nykäyksenvaimentimilla
 • Korkeintaan 60cm ø oksarungoille ilman nykäyksenvaimentia

18 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu