100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Festool

Festool: Laadukkaat sähkötyökalut ovat suurin intohimomme


Ammattikäyttöön on tarjolla monenlaisia työkaluja, monelta eri merkiltä. Festool asettaa riman kuitenkin huomattavasti korkeammalle ja kehittää ensiluokkaisia sähkö- ja paineilmatyökaluja, jotka on räätälöity täsmälleen käyttäjien tarpeeseen. Festool painottaa laatua ja luotettavuutta kaikissa valinnoissaan. Kun valitset Festool työkalut, voit luottaa siihen, että ne kestävät käyttöä ja pitkään. Moni Festool-sähkötyökalu on yhä käytössä yli 30 vuoden kuluttuakin. Ammattikäyttöön suunniteltujen työkalujen pitkä elinikä ei ole sattumaa. Tehokkaiden, kestävien, turvallisten ja helppokäyttöisten pöytäsirkkeleiden, katkaisusahojen, pistosahojen, käsipyörösahojen, upotussahojen, yläjyrsimien, sähköhöylien, kiillotuskoneiden, porakoneiden, poravasaroiden, epäkeskohiomakoneiden, tasohiomakoneiden, varsihiomakoneiden, kulmahiomakoneiden, nauhahiomakoneiden yms. ammattityökalujen menestyksekäs suunnittelu ja kehitys edellyttää: Festoolin on tunnettava ammattityöt perin pohjin, kompromisseitta.

Kaikkea mitä puuntyöstöön tarvitset!


Festool valikoimamme on vahvasti keskittynyt puuntyöstön ympärille, niin koneiden kuin tarvikkeidenkin osalta. Valikoimastamme löydät suoraan niin porakoneet ja ruuvinvääntimet, kuin sahat, höylät ja jyrsimetkin. Vaikkakin oma varastossa oleva valikoimamme onkin keskittynyt vahvasti puuntyöstökoneisiin, niin kauttamme on kuitenkin saatavilla koko Festoolin laaja tuotevalikoima nopealla toimituksella!

Verkkokaupan lisäksi Festool työkaluvalikoimamme on nähtävillä Tampereen myymälässämme Nekalassa, osoitteessa Ahlmanintie 72, 33800 Tampere.

Jos sinulla herää kysymyksiä Festoolista, ota rohkeasti yhteyttä:

Taneli Sinisalo
050 479 9805
taneli.sinisalo@uittokalusto.fi

Tuotteet 1-32 / 181

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu