100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Stiga

Meiltä löydät Stiga ruohonleikkurit aina edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. Ruohonleikkuri kannattaa valita aina tarpeen ja pihan mukaan. Valikoimassamme on työnnettäviä ja itsestään vetäviä bensiinikäyttöisiä Stiga ruohonleikkureita sekä ajettavia Stiga puutarhatraktoreita. Pieneen pihaan ja vähäiseen käyttöön meiltä löydät myös työnnettävät kela -ruohonleikkurit. Stiga-ruohonleikkureissa on Stigan erityinen silppuamistekniikka, Multiclip. Joko sinällään tai yhdistettynä keruulaitteeseen ja taaksepuhallukseen. Uudessa Multiclip 47 -mallistossa silppuamistoimintoa on kehitetty entistäkin paremmaksi: kuvun uudelleen muotoilun ansiosta ruohosilppu viipyy pitempään kuvun sisällä - ruoholla on enemmän aikaa silppuuntua.

Tuotteet 1-32 / 57

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Stigan polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit

Polttomoottorilla varustetuissa Stiga ruohonleikkureissa on tehokkaat ja luotettavat moottorit. Polttomoottorilla voit leikata isompiakin piha-alueita lisäämällä vain bensiiniä ja pääset jatkamaan heti leikkuutyötä. Nykyiset uudet ja kehittyneet polttomoottorileikkurit ovat hiljaisia ja kuluttavat vähän bensiiniä. Ne lähtevät erinomaisesti käyntiin ja ovat erittäin huoltovapaita.

Stiga ruohonleikkuri kotikäyttöön

Kotipihoille sopii hyvin perässä käveltävä tai työnnettävä Stiga ruohonleikkuri, joilla leikkaaminen käy nopeasti ja jälki on tasaista. Aktiivisemmassa käytössä sähkö- tai polttomoottori ruohonleikkuri on vaivaton ja tehokasta leikkaamista arvostavalle paras valinta. Isoille pihoille sopivat tehokkaat Stiga puutarhatraktorit sekä etuleikkurit.

Ruohonleikkurin huolto

Oikein huollettu ja säilytetty ruohonleikkuri pidentää koneen käyttövuosia. Keväällä polttomoottori ruohonleikkurin käyttöönotossa on hyvä tarkistaa moottorin öljynmäärä ja ilmansuodattimen likaisuus. Huoltotyöt voi tehdä halutessaan itse tai teetättää paikallisessa pienkonekorjaamossa. Ruohonleikkurin alle kannattaa kurkata ja poistaa sieltä mahdollisesti esiintyvä vanha ruoho sekä tarkistaa tarvitseeko ruohonleikkurin terät teroittamista. Terät on mahdollista teroittaa viilalla tai esimerkiksi kulmahiomakoneella. Käyttäessä pienmoottoribensiiniä pidät pakokaasupäästöjä puhtaampina ja estät moottorin likaantumista. Syksyllä varastoon laittaessa kannattaa puhdistaa ruohonleikkuri mahdollisimman hyvin ja poistaa pinttynyt ruoho leikkurin teristä sekä koneen pohjasta.