100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!
Alkaen 79,00 € 63,71 €
Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta: 79,00 € Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta.

Kicks High Flyer Beretta/Benelli

Myymäläsaatavuus
Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.
Uittokalusto Tili Alkaen 8,00 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

Kicks High Flyer Beretta/Benelli Mobilchoke

Kicks High Flyer vaihtosupistaja on tunnetusti erinomainen portattu tarvikesupistaja, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Supistaja on työstetty lämpökäsitellystä 17-4PH ruostumattomasta terästangosta. Sen valmistuksessa on käytetty uusinta, tietoteknisesti ohjattua, tekniikkaa ja korkeita standardeja. 

Kicks High Flyer supistaja soveltuu vesilinnustajille, kanalinnustajille, kyyhkyn ja jäniksen metsästäjille. Supistaja vähentää rakenteensa vuoksi rekyyliä, joka mahdollistaa nopeammat laukaukset. Supistaja parantaa osumakuviota jopa 20 % alkuperäisestä. 

Kicks High Flyer vaihtosupistaja on valmistettu erityisesti teräshaulien ampumiseen mutta se soveltuu myös lyijyn, volframin, tungstenin ja kuparin ampumiseen. Kicks tarvikesupistaja on valmistettu tehdaspatruunoiden ampumista varten, joten itseladattujen patruunoiden käyttäjä ja lataaja ovat aina itse vastuussa mahdollisista patruunan aiheuttamista ongelmista.

Mattamusta pinnoite. Voidaan kiristää paikoilleen myös käsin. 

Saatavilla olevat supistusasteet:

  • Mod
  • Full
  • Xfull 

Supistaja soveltuu perinteisiin Beretan ja Benellin Mobilchoke -supistajaholkin aseisiin. mm. Benelli Nova, SBEI, Franchi -puoliautomaatit. Myös useat turkkilaiset aseet käyttävät Mobilchoke kierrettä.  Mobilchoke -supistajan pituus on 50mm. Varmista aina Kicks tarvikesupistajan kierteen soveltuvuus aseeseesi. Oikean supistajan voit varmistaa aseesi alkuperäisen vaihtosupistajan merkinnöistä.

HUOM! Joissakin Franchi Affinity -haulikoissa on käytetty Beretta Optima+ -supistajakierrettä!

Varmista sopiva supistaja Farnchi aseeseesi mittaamalla supistajan pituus. Mikäli alkuperäinen supistaja on 70mm pitkä, aseesi supistajakierre on Beretta Optima+. Jos taas 50mm, supistaja on Beretta/Benelli Mobilchoke.

 

Lisätiedot

SKU# Kicks High Flyer Beretta/Benelli
Tuotemerkki Ei mikään

Arvostelut