100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!
Alkaen 79,00 € 63,71 €
Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta: 79,00 € Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta.

Kicks High Flyer Beretta Optima+

Myymäläsaatavuus
Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.
Uittokalusto Tili Alkaen 8,00 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

Kicks High Flyer Beretta Optima+

Kicks High Flyer vaihtosupistaja on tunnetusti erinomainen portattu tarvikesupistaja, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Supistaja on työstetty lämpökäsitellystä 17-4PH ruostumattomasta terästangosta. Sen valmistuksessa on käytetty uusinta, tietoteknisesti ohjattua, tekniikkaa ja korkeita standardeja.

Tämä supistaja on soveltuu vesilinnustajille, kanalinnustajille, kyyhkyn ja jäniksen metsästäjille. Supistaja vähentää rakenteensa vuoksi rekyyliä, joka mahdollistaa nopeammat laukaukset. Supistaja parantaa osumakuviota jopa 20 % alkuperäisestä.

Kicks High Flyer vaihtosupistaja on valmistettu erityisesti teräshaulien ampumiseen mutta se soveltuu myös lyijyn, tungstenin ja kuparin ampumiseen. Kicks tarvikesupistaja on valmistettu tehdaspatruunoiden ampumista varten, joten itseladattujen patruunoiden käyttäjä ja lataaja ovat aina itse vastuussa mahdollisista patruunan aiheuttamista ongelmista.

Mattamusta pinnoite. Voidaan kiristää paikoilleen myös käsin.

Saatavilla olevat supistusasteet:

  • Mod
  • Full
  • Xfull 

Supistaja soveltuu Beretan Optima+ -supistajakierteen haulikoihin. mm. Urika, Extrema, Franchi Affinity. Varmista aina Kicks tarvikesupistajan kierteen soveltuvuus aseeseesi. Oikean supistajan voit varmistaa aseesi alkuperäisen vaihtosupistajan merkinnöistä. Beretta Optima+ supistajan pituus 70mm.

HUOM! Joissakin Franchi Affinity -haulikoissa on käytetty Beretta Optima+ -supistajakierettä!

Varmista sopiva supistaja Farnchi aseeseesi mittaamalla supistajan pituus. Mikäli alkuperäinen supistaja on 70mm pitkä, aseesi supistajakierre on Beretta Optima+. Jos taas 50mm, supistaja on Beretta/Benelli Mobilchoke.

HUOM! Beretta Optima+ -supistajakierteen omaavaa supistajaa ei saa asentaa Benelli Crio+ supistajakierteen aseisiin!! Poikkeaminen tästä kehoituksesta voi aiheuttaa aserikon ja/tai ampujan vammautumisen.

Lisätiedot

SKU# Kicks High Flyer Beretta Optima+
Tuotemerkki Ei mikään

Arvostelut