100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

#lupaUittokalusto

Olemme aina innoissamme kun näemme Uittokaluston merkattuna ihmisten sosiaalisen median kanavissa ja joskus saatamme kysyä lupaa julkaista noita kuvia tai videoita meidän omissa kanavissamme. Pääasiassa julkaisemme kuvia verkkosivuillamme, mutta joskus saatamme julkaista niitä muissakin kanavissa esim. Instagramissa ja Facebookissa.

Oikeudet

Vastaamalla meidän lupakysymykseen #lupaUittokalusto, suostut seuraaviin ehtoihin:

Annat Uittokalusto Oy:lle luvan käyttää kaikkia kuvia ilman korvausta joihin olet vastannut tagilla #lupaUittokalusto, kaikissa Uittokalusto Oy:n sosiaalisen median kanavissa (Instagram, Facebook, Youtube), Uittokalusto Oy:n verkkosivuilla (uittokalusto.fi ja huntersfriend.eu), sähköposteissa, katalogeissa, asiakasviestinnässä ja muissa markkinointitoiminnoissa.

Tällä vakuutat, että (i) omistat kaikki oikeudet kuviisi, (ii) sinulla on lupa siirtää kenen tahansa kuvissa esiintyvän henkilön kuvaoikeudet meille (iii) eikä kuvien käyttö Uittokaluston toimesta loukkaa kenenkään kolmannen osapuolen oikeuksia tai lakeja.

Täten (i) vapautat Uittokaluston ja Uittokaluston puolesta toimivat henkilöt kaikista velvollisuuksista maksaa sinulle kuvien käytöstä ja kuvien immateriaalioikeuksista edellä kuvattujen käyttötarkoitusten yhteydessä.

Ota yhteyttä

Jos haluat kysyä näistä asioista lisää, otathan yhteyttä.

Uittokalusto Oy
Taitajantie 2
57210 Savonlinna

Asiakaspalvelu:
Avoinna ma-pe klo 8-16
Sähköposti: shop@uittokalusto.fi