100% tyytyväisyystakuu   14 vrk ilmainen palautus / vaihto

Vaivatonta ostamista   Monipuoliset maksu- ja toimitustavat

Nopea asiakaspalvelu   Arkisin klo 8-16

Scentlok BE:1 Fortress housut - Mossy Oak

Bowhunter Elite 1 - Mossy Oak Terra Gila
Saatavuus: Varastossa
SKU
S1124
329,00 € 265,32 €
Uittokalusto Tili

Uittokalusto Tili

  • Joustava ja turvallinen maksutapa
  • Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle laskulle
  • Maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla kerrotaan maksettava vähimmäiserä.
  • Ei tilinavausmaksua
  • Tilinhoitomaksu 2,95 € / kk (riippumatta kuukauden ostomäärästä)
  • Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä

Tarjoamme Uittokalusto Laskun ja Uittokalusto Tilin yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on Avarda Oy. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

Uittokalusto Tilin vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 29,35 %, todelliset luottokustannukset 146,44 € ja kokonaiskustannus 1146,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 €

Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.

×
Saatavuus:

Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.

Scentlok Bowhunter Elite:1 vaatemallisto on valmistettu nimenomaan jousimetsästäjien erityistarpeisiin. Tämän vaatemalliston pienet yksityiskohdat merkitsevät paljon käytännön metsästystilanteissa; auttaen sinua menestymään harrastuksessasi.

Scentlok BE:1 Fortress housut ovat haalarimalliset, erittäin hiljaiset, veden- ja tuulenpitävät sekä lämpimät loppukauden housut jousimetsästykseen.

Scentlok BE:1 Fortress housujen kankaan pintamateriaali on hiljaista fleece-kangasta, joka minimoi kaikki liikkumisesta aiheutuvat äänet. Housujen leikkauksen ansiosta se on mukava pitää yllä, mahdollistaen samalla sujuvan ja äänettömän liikkumisen. Thinsulate -vuori pitää käyttäjän lämpimänä kylmimmilläkin keleillä. Housuissa on veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä kalvo.

Carbon Alloy teknologin ansiosta housut sitovat metsästäjän hajuja tehokkaasti. Hajuja minimoiva teknologia perustuu muun muassa aktiivihiiltä sisältävään kerrokseen kankaan välikerroksessa. Tämä ihmishajua häivyttävä ominaisuus aktivoidaan uudelleen pitämällä housuja hetki lämpimässä(esim.saunassa), jokaisen käyttökerran jälkeen.

Scentlok BE:1 Fortress housuissa on täyspitkät vetoketjut myrskyläpillä, lahkeiden sivussa, helpottamassa pukemista ja riisumista. Housuissa on kuusi erilaista taskua sekä käsille lämmittelytaskut edessä. 

Koot: M-2XL.

Väri: Mossy Oak Terra Gila.

Lisätiedot
Toimittajan koodi 1030724-223
Tuotemerkki Ei mikään
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Scentlok BE:1 Fortress housut - Mossy Oak
Arviosi

Copyright © 2018-2099 Uittokalusto Oy. All rights reserved.