100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Metsästysvaatteet

Metsästyksessä sopiva vaatetus on merkittävä osa metsästysreissujen onnistumista. Metsästysvaatteet tulee olla huomaamattomia, äänettömiä ja mukavia pitää päällä haastavissakin olosuhteissa. Verkkokaupassamme on laaja valikoima miesten ja naisten metsästysvaatteita sekä metsästysasuja.

Tuotteet 129-160 / 225

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Miesten metsästysvaatteet

Valikoimastamme löydät miehille suunnattuja metsästysvaatteita metsästystakkeja, metsästyshousuja, paitoja sekä aluskerrastoja. Metsästysvaatteissa hengittävät kalvot kuten esimerkiksi Gore-Tex auttavat hien haihtumisessa ja kuivana pysymisessä reippaassakin menossa. Hengittävät kalvot suojaavat myös ulkoiselta kosteudelta ja sateelta.

Metsästäjän huomaamattomuus on tärkeää, kun tavoitteena on päästä lähelle riistaa. Osassa metsästysvaatteissa on myös ihmisen hajuja hajottavia ratkaisuja. Useimmilla riistalajeilla on erittäin tarkka näkö ja havaitsevat erinomaisesti liikkeen. Metsästysvaatteissa ympäristöön sulautuvat maastokuviot häivyttävät metsästäjän maastoon. Metsästysvaatteiden äänettömyys on myös tärkeää, jotta riistaeläimet tai riistalinnut eivät kuule suojassa hiipivää metsästäjää. 

Naisten metsästysvaatteet

Naisille suunnattuissa metsästysvaatteissa leikkaukset ja mallit takaavat hyvän istuvuuden. Verkkokaupassamme löytyy naisten metsästystakkeja, metsästyshousuja, paitoja sekä aluskerrastoja. Metsästysvaatteissa kahisemattomat kankaat pitävät ylimääräiset äänet kurissa. Metsästysvaatteissa on hyvä olla myös riittävä palosuojaus, jotta nuotion äärellä lentävät kipinät ja lämpö eivät vahingoita metsästysvaatteita. Metsästäessä talvella ja kylmissä olosuhteissa, kerrospukeutuminen mahdollistaa riittävän lämpötilan kropalle, jota voidaan säätää kuormituksen mukaisesti.