100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!
37,90 € 30,56 €
Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta: 37,90 € Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta.
Puutarhan ja metsänhoitoon

Raiva raivausveitsi, oikeakätinen

Myymäläsaatavuus
Savonlinna myymälä
Saatavilla heti
Tampere myymälä
Saatavilla heti
Verkkokaupan varasto
Lähetettävissä heti, toimitusaika 1-4 vrk
Uittokalusto Tili Alkaen 8,00 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

Tehokas ja ympäristöystävällinen raivausveitsi puutarhan ja metsänhoitoon. Erittäin tehokas pienimuotoisissa harvennuksissa puuston vahvuuden ollessa 10-60 mm. Käyttäminen on helppoa. Kahvasta nykäistään ylöspäin. Ylöspäin suuntautuvan liikkeen ansiosta terä pysyy hyväkuntoisena pidempään. Sopii mainiosti, vaikka mökillä rantavesakon harvennukseen. Näppärä myös kodin puutarhan pensastojen siistimiseen. Metsässä taimikoiden harvennus käy myös vaivattomasti. Pituus 56 cm.

Käyttökohteet

  • kesämökillä rantavesikot
  • puutarhassa pensastojen harvennus
  • metsässä taimikoiden harvennus

Käyttöohje

Raivausveitsi ei ole hakkaamalla katkova työkalu, vaan se toimii nykäisemällä vetokahvasta vinosti ylöspäin. Puuston vahvuuden ollessa pieni (ohuet vesat, pajukot, puuntaimet jne.) työskentely tapahtuu yhdellä kädellä nykäisten vetokahvasta. Kun puuston vahvuus ylittää n. 20 mm esijännitetään puuta toisella kädellä terästä poispäin; mitä enemmän puuta esijännitetään, sitä helpompi on nykäistä puu poikki. Tällöin puu on myös valmiina kädessä poisheittäväksi muun raivattavan puuston tieltä. Raivausveitsi on oikein käytettynä erittäin turvallinen, tehokas ja monipuolinen raivaustyökalu, eikä vahingoita muuta kasvuun jätettävää puustoa tai kasvillisuutta. Teroitus Raivausveitsi teroitetaan pelkästään hiomakivellä. Teroitus tapahtuu siten, että hiomakivi tekee hieman kiertävää liikettä.

Teroitus

Suoritetaan vain viistolta pinnalta tarpeen mukaan niin, että teräkulma säilyy oikeana. Terän takapinnalta hiottaessa hiotaan myös siten, että hiomakivi hioo koko terän leveydeltä.

Oikeakätisille! Saatavilla myös vasenkätisten versio!

Lisätiedot

SKU# E435
Tuotemerkki Ei mikään

Arvostelut (17)