100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!
299,00 € 241,13 €
Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta: 299,00 € Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta.
Ulkokäyttöön, sisältää SIM-kortin

Reolink Go PT Plus+SIM akkukäyttöinen 4G-kamera

Myymäläsaatavuus
Savonlinna myymälä
Muutamia jäljellä
Tampere myymälä
Muutamia jäljellä
Verkkokaupan varasto
Muutamia jäljellä
Uittokalusto Tili Alkaen 13,90 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

Reolink Go PT Plus on 4G-yhteydellä varustettu akkutoiminen Pan/Tilt kamera, joka sopii loistavasti valvontaa tai vaikka eläinten tarkkailuun. Loistava akun kestävyys, 4G yhteys ja sääsuojaus takaavat kameran käytön kaikkialla; teollisuudessa, metsäkoneissa, mökillä, piha-alueella tai vaikka ruokintapaikalla.

Reolink Go PT Plus -kameran katseen saa käännettyä aina minne haluaa. Kamerassa on kuusitoistakertainen digitaalinen zoom, integroitu mikrofoni ja kaiutin sekä erittäin laaja kuvakulma. Nämä ominaisuudet tekevät Reolink Go PT Plus -kamerasta loistavan! Kamerassa on paikka nanoSIM-kortille sekä valmiiksi asennettuna 32GB microSD-muistikortti. Kameraan on mahdollista myös asettaa suurempi, jopa 128GB microSD-kortti.

Reolink GO PT Plus:ssa on suuri 6000mAh akku ja ulkokuorella IP64-säänkestävyys. Akku kestää viikkoja ja jopa kuukausia, riippuen olosuhteista. Vaihtoehtoisesti voit hankkia Reolink Solar Panel aurinkopaneelin, joko valkoisena tai mustana. Aurinkopaneelin avulla kamera voi olla ilman erillistä lataamista jopa ympäri vuoden.

Reolink Go PT Plus-kamera valvoo myös pimeässä; kuusi infrapunalediä näkee hämärässäkin kymmenen metrin etäisyydelle. Kamera on kiinnitettävissä pidikkeellään kattoon tai seinään mutta myös hihnalla esimerkiksi puuhun. Kuvan resoluutio on 4MP (2560x1440). Kamerasta löytyy myös on/off -virtakytkin.

Käyttöönotto on äärettömän helppoa, mukana tulevan Elisa Laitenetti SIM-kortin ansiosta. Käyttäjä ei ole velvoitettu käyttämään Elisa-liittymää, vaan voit hankkia erikseen sopivan liittymän kameraan. Kamera tunnistaa automaattisesti käytettävän operaattorin ja asettaa oikeat yhteysasetukset.

Elisa Laitenetti SIM-kortilla ei ole PIN-koodia ja liittymä on aktivoitava käyttöön osoitteessa elisa.fi/laitenetti. Laitenetti tarjoaa riittävän tiedonsiirtonopeuden.

Reolink Go PT Plus  -kameran tallennus tapahtuu kameraan asennettavaan microSD-muistikorttiin (Max. 128GB). Liiketunnistuksesta syntyvä tallennus jää muistikortille ja on helposti tarkistettavissa matkapuhelimella ja/tai tietokoneellasi. Videokuvaa, tallennuksia ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS).

Lisätiedot

SKU# P1953
Supplier code 90777E
Tuotemerkki Ei mikään

Arvostelut