100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!
Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta: 449,00 € Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta.
Metsästystakki vaativaan käyttöön

SITKA Stratus takki (Optifade Elevated II)

Myymäläsaatavuus
Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.
Uittokalusto Tili Alkaen 19,90 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Kokotaulukko
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

Sitka Stratus takki sopii talven ja syksyn metsästysreissuille, sinulle, joka etsit erinomaista metsästystakkia. Sitkan laatu takaa takille pitkän iän ja hyvän istuvuuden. Takki suojaa loistavasti tuulelta ja sateelta, samalla hengittäen hyvin.

Sitka Stratus takki hyödyttää kolmikerroksista GORE-TEX INFINIUM™ -teknologiaa, jossa pintamateriaalina käytettävä WINDSTOPPER® kerros estää tuulen tunkeutumisen iholle, hylkien samalla tehokkaasti sadetta ja ympäristön kosteutta. Takin kolmikerroksinen kangas hengittää kuitenkin erinomaisesti poistaen hikoamisesta aiheutuvaa kosteutta, lämmittäen kuitenkin ihoa. Takin päällikerros on harjattu, joka tekee siitä hiljaisen liikkuessa metsissä. Sisäpuolella on micro-neulottu polyesterfleece -kerros, joka on todella miellyttävä jopa suoraan ihoa vasten.

Vetoketjulliset rintataskut ovat  Lisäksi takissa kaksi vetoketjullista taskua, joissa tarvikkeiden säilytyksen lisäksi lämmität hyvin käsiä. Takissa oleva huppu on suuri ja suojaa hyvin kovissakin keleissä.

  • Väri: Optifade Elevated II -camo
  • Paino: 678 grammaa/ L-koko
  • Koot: M - 2XL

GORE-TEX INFINIUM™ -teknologia

Kolmikerroksinen GORE-TEX INFINIUM™ -teknologia hyödyntävä kangas. jossa WINDSTOPPER® päällykerros suojaa kehoasi tuulen aiheuttamalta jäähtymiseltä ja kosteudelta tehokkaasti. WINDSTOPPER™ estää liikkumisesta aiheutuvan kosteuden kondensoitumiselta siirtämällä kosteutta tehokkaasti ulospäin. Polyester pinta- ja sisäkerros tarjoavat liikkuvuutta, lämpöä ja mukavuutta.

 

Sitkan kokotaulukko

Lisätiedot

SKU# P1900
Supplier code 50242-EV
Tuotemerkki Sitka

Arvostelut (1)