100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!
229,00 € 184,68 €
Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta: 229,00 € Vähimmäishinta viimeisen 30 päivän ajalta.
Lähettävä 5MP

ZEISS Secacam 5 riistakamera

Myymäläsaatavuus
Savonlinna myymälä
Muutamia jäljellä
Tampere myymälä
Ei saatavilla
Verkkokaupan varasto
Muutamia jäljellä
Uittokalusto Tili Alkaen 10,90 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

ZEISSin Secacam -riistakamerat antavat sinulle käsityksen metsästysalueestasi yksityiskohtaisten ja korkeakontrastisten kuvien avulla. 60 mustalla LEDillä varustetun infrapunasalaman ja erittäin valovoimaisen CMOS-kennon ansiosta ZEISS Secacam -riistakamerat onnistuvat tallentamaan teräviä, erinomaisesti valaistuja valokuvia ja videoita jopa täydellisessä pimeydessä.

ZEISS Secacam 5:n kompakti muotoilu ja kevyt paino mahdollistavat kameran asentamisen ahtaisiin paikkoihin, puihin, pensaisiin tai muihin vaikeapääsyisiin paikkoihin. Tämä mahdollistaa sen käytön erityyppisissä maastoissa ja elinympäristöissä.

ZEISS Secacam riistakameroihin on saatavilla houkuttelevia ja reiluja datapaketteja. Voit valita prepaid-palvelun tai useiden kuukausittain peruutettavien palvelupakettien välillä. Ei sopimuksia, eikä piilomaksuja.

Kiinnitä ja kuvaa, ilman asentamisen vaivaa

Kiinnitä vain ZEISS Secacam riistakamera paikoilleen hihnan, kaapelilukon tai jalustan kierteen (hihna sisältyy toimitukseen) avulla ja aloita seuranta heti plug-and-play-toiminnon ansiosta. Kaikki akut, SD-muistikortti ja SIM-kortti on jo valmiiksi asennettu.

Helppo aktivoida

ZEISS Secacam -riistakamerat ovat erittäin helppokäyttöisiä ja asetukset ovat esiasetettu niin että voit aloittaa kuvaamisen vaikka heti. Jos kuitenkin haluat muuttaa jotain, suuri värinäyttö ja taustavalaistut näppäimet tekevät siitä helppoa.

Yhdistä vaivattomasti

Viimeisessä vaiheessa ennen käyttöönottoa  linkitä ZEISS Secacam -riistkamera ZEISS Secacam -sovellukseen. Syötä kameran mukana tullut aktivointikoodi sovellukseen yhdistääksesi nämä keskenään. Näin olet valmis aloittamaan metsästysmaasi seuraamisen parhaalla kuvanlaadulla.

Luotettava sovellusyhteys

ZEISS Secacam -sovelluksen avulla voit paitsi hallita riistakameraasi, myös jakaa sen yhteystietojesi kanssa. Voit myös milloin tahansa tarkistaa kameran tilatiedot, kuten akun varaustason, tarkistaa kameran sijainnin kartalta tai katsella kameran ottamia kuvia galleriassa.

Rakennettu kestämään äärimmäisiä olosuhteita

ZEISS Secacam -riistakamerat osoittavat luokkansa parasta laatua erityisesti vaikeimmissa sääolosuhteissa – erittäin kestävä tiiviste suojaa riistakameraa vedeltä ja vankka kotelo kestää jopa kaatosadetta ja rakeita. Edes lämpö ja lumisade eivät vaikuta ZEISS Secacam -riistakameroiden toimintaan.

Nopea vasteaika

Erittäin herkkä liiketunnistin havaitsee tarkasti eläinten liikkeet. ZEISS Secacamin nopea vasteaika (< 0,35 ~ 0,45 sekuntia) johtaa minimaaliseen liikkeen epätarkkuuteen. Laukaisun aikana ZEISS Secacam -riistakamera säätää automaattisesti salaman voimakkuutta, joka on näkymätön eläimille ja ihmisille. Tämä estää väärän valotuksen ja minimoi kameran energiankulutuksen.

 

Tekniset tiedot:

Näkökenttä:

60°

LED salaman tiedot:

60 x Black-LED | 940 nM

Salaman kantama:

~ 30 m

Vasteaika:

< 0,35 ~ 0,45 s

Lähetetyn kuvan resoluutio:

1920 × 1440 px

Kennon tyyppi:

CMOS

Kennon resoluutio:

5 MP (jopa 12 MP interpolaroituna)

Liiketunnistimen kantama:

up to 25 m (depending on object size and temperature difference)

Näytön koko:

2.40"

Näytön tyyppi

TFT-LCD

Portit:

USB-C

Virtalähde:

8 AA paristoa (myös ladattavat LR6)

Paristokotelo:

Kiinteä

Muistikortti:

SD tai SDHC -muistikortti 32 gb saakka

Matkapuhelinverkko:

LTE (4G)

Lähetysprotokolla:

HTTPS

Paikannus: (Kameran käynnistäessä)

GPS

Suositeltu käyttölämpötila:

-20°C − +55°C

Koko:

P: 130 mm x L:100 mm x K:70 mm

Paino: (Ilman paristoja)

320 g

Lisätiedot

SKU# P2995
Supplier code 85-355
Tuotemerkki Zeiss

Arvostelut